İki trafik polisi ve çekici şoförü rüşvetten tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Mayıs 2011 14:54, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

İstanbul'da gözaltına alınan 2 trafik polisi ''rüşvet almak'', özel bir çekici şoförü de ''rüşvete aracılık yapmak'' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Alınan bilgiye göre, polise başvuran kamyon sahibi Y.Ö, Şişli'nin Okmeydanı semtinde görevli 2 trafik polisinin kendisinden rüşvet aldığını bildirdi.

İhbar konusunda çalışma yürüten İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, kamyon sahibi Y.Ö'ye seri numaralı alınan bir miktar para verdi. Müşteki Y.Ö'yü aynı bölgede durduran polis memurları B.Ö. ve Ö.A, kamyonda aşırı yük olduğu gerekçesiyle 6 bin 500 TL ceza kesmeleri gerektiğini belirtti. Bu polisler, daha sonra sivil çekici şoförü A.B. aracılığıyla müşteki Y.Ö'ye 1500 TL vermesi halinde anlaşabileceklerini iletti.

Müşteki Y.Ö'nün, seri numaraları alınan 1500 TL'yi verdiği sırada operasyon başlatan polis, şüpheli trafik polisleri B.Ö. ile Ö.A. ile çekici şoförü A.B'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 3 kişiden polis memurları ''rüşvet almak'', diğer kişi ise ''rüşvete aracılık yapmak'' suçundan tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber