Ankara İtfaiyesi personeline yeni yanmaz elbise

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Mayıs 2011 11:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankaralı itfaiyeciler, kendilerini daha güvende hissetmeleri ve daha verimli çalışabilmeleri için ateşe dayanıklı 500 adet Nomex yanmaz elbise ile donatıldı.

Personelinin güvenliğini önplanda düşünen Ankara Büyükşehir Belediyesi İfaiye Daire Başkanlığı, personelinin yangınlarda kullanması için satın aldığı, yangın koşullarında koruyucu niteliğe sahip 500 adet Nomex Yanmaz elbise, 500 çift bot ve 500 adet bareti personeline dağıttı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Ceyhun Tonguç Karakuş, her geçen gün daha iyi hizmet verebilmek için araç ve gereç donanımını günün şartlarına uygun hale getirildiğine dikkat çekti. Karakuş, ekiplerin ahşap, benzin, elektrik ve metal yangını gibi değişik türlerdeki yangınlara başarıyla müdahale edecek kapasiteye sahip olduğunu kaydederek, itfaiyecilerin, teçhizatın yanı sıra gerekli kıyafet ve maskeleri de amaca uygun kullandığını söyledi.

Araç filosunu, her düzeyde yangına müdahale edecek ve trafik kazalarında yaralıları kurtarabilecek ekipmanla donatan Ankara İtfaiyesi, Başkent'in yapısı ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda, Ankaralılara en üst düzeyde hizmet veriyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber