410 TOKİ konutuna 6 bin kişi müracaat etti

Haber Giriş : 13 Nisan 2005 12:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Eskişehir Tepebaşı alt kademe Belediyesi işbirliğiyle yaptırılan ve 410 konut için 6 bin 245 kişinin müracaat ettiği Sıra Evler Projesi'nin kuraları, noter huzurunda kapalı spor salonunda çekildi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu, Porsuk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekilişinde, pazarlama işini üstlendikleri projenin kentteki konut sorununa bir nebze de olsa çözüm getireceğini belirtti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen yıl Eskişehir'i ziyaretinde verdiği ''5 bin yeni konut'' sözünü yerine getireceklerini anlatan Sarıoğlu, ''Bu kurada konut sahibi olma şansını yitiren vatandaşlarımıza yakında yeni sürprizlerimiz olacak. Bu nedenle kurada konut sahibi olamayanlar üzülmesin'' dedi.

Sarıoğlu, toplam 410 konut için 6 bin 245 kişinin müracaat ettiği Sıra Evler Projesi kapsamında yapılacak B, C, D, D1 ve E tipi evlerin noter huzurundaki kura çekiminin ilk üçünü gerçekleştirdi. Konutlar için 410 asil, 104 de yedek kura çekilişi yapıldı.

Aynı proje kapsamında bulunan ve 374 kişinin müracaat ettiği 234 A tipi dubleks konut için de yarın Osmangazi Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda açık artırma düzenlenecek

aa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber