9 Haziran 2011'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 09 Haziran 2011 09:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Şahin'in programı

- TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Karabük'ün Eskipazar ilçesinde saat 12.00'de halka hitap edecek. AK Parti Karabük İl Başkanlığı'nca düzenlenen "AK Yürüyüş" etkinliğine katılacak olan Şahin, saat 19.30'da partisince Esentepe Mahallesi'nde düzenlenen mitinge katılacak.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 14.00'te Sivas'ta Hükümet Meydanı'nda, saat 17.30'da Gaziantep'te Demokrasi Meydanı'nda partisince düzenlenen mitinglerde vatandaşlara hitap edecek.

Yargıtay'da tören

- Yargıtay Başkanlığına seçilen Nazım Kaynak için Yargıtay'da, saat 14.00'de mazbata töreni yapılacak, saat 15.00'te Nazım Kaynak, beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret edecek

Bakanların faaliyetleri

- Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Antalya'da, saat 10.30'da Aşur Aksu Hastanesi'ni, saat 14.00'te Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi'ni ziyaret edecek. Gönül, saat 21.00'de, 18. Aspendos Uluslararası Opera ve Bale Festivali'nin açılış programına katılacak.

- Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa'da saat 12.00'de, Çamlıca Yurdu'nu ziyaret edecek. Arınç, daha sonra Gülbahçe ve Selamet mahallelerinde vatandaşlara seslenecek.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saat 15.00'te Mersin'de, saat 18.00'de Adana'da partisince düzenlenen mitinglerde konuşacak.

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da saat 09.00'da partisinin Kadın Raporu'nu açıklayacak. Bakırköy'de engellilerle buluşacak olan Kılıçdaroğlu, Bahçelievler, Güngören, Bağcılar ve Küçükçekmece ilçelerini ziyaret edecek, Ataköy'de Cumhuriyet Halk Evleri yıl sonu törenine katılacak. Saat 15.30'da Antalya'ya gidecek olan Kılıçdaroğlu, saat 17.00'de, Kepez Arena önünde halka hitap edecek.

- CHP Milletvekili Atilla Kart, partisinin Konya İl Başkanlığı'nda saat 11.00'de, basın toplantısı düzenleyecek.

- Demokrat Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, İstanbul ikinci bölgede ilçe ziyaretleri yapacak.

- Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu, saat 13.00'te Bingöl PTT Kavşağı'nda düzenlenen mitingde halka hitap edecek

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Genelkurmay Başkanlığı ve Güneydoğu Avrupa Tugay (SEEBRIG) Komutanlığı tarafından SEEBRIG Karargahının, Türkiye'den Yunanistan'a taşınması dolayısıyla, İstanbul'da saat 09.00'da uğurlama töreni düzenlenecek.

- 18. Aspendos Uluslararası Opera ve Bale Festivali, tarihi Aspendos'ta saat 21.00'de, İstanbul Devlet Opera ve Balesinin 'Carmen' gösterimiyle başlayacak.

- "Üç İlahi Din Konseri", İstanbul Sultanahmet Meydanı Amfitiyatro'da saat 19.00'da, Oscar Müzik Ödülü sahibi Yuval Ron'un önderliğinde gerçekleştirilecek.

- İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde saat 10.30'da, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde saat 11.00'de basın açıklamaları düzenlenecek.

- Artvin'in Hopa ilçesinde yaşanan olaylara ilişkin sivil toplum kuruluşları tarafından hazırlanan rapor, İnsan Hakları Vakfı İstanbul Şubesinde saat 12.00'de yapılacak basın toplantısıyla açıklanacak.

- Gümrük Müsteşarlığı ile Türk Ekonomi Bankası, Turkland Bank ve Deutsche Bank arasında, saat 09.00'da Gümrük Müsteşarlığı Toplantı Salonu'nda gümrük vergilerinin bankalar aracılığıyla tahsilinin yangınlaştırılması amacıyla protokol imzalanacak

- Ankara Sanayi Odası tarafından Ankara Kalkınma Ajansı'nın katkılarıyla gerçekleştirilen Yenilenebilir Enerji Konusu Kümelenme Analizi Projesi'nin kapanış toplantısı, saat 10.30'da Ankara Sanayi Odası'nda gerçekleştirilecek

- Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, saat 10.30'da Memur-Sen'in 16. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Rixos Otel'de basın toplantısı düzenleyecek

- Sosyal-İş Sendikası ile Metro Grosmarket arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine, saat 14.30'da Metro Etlik Mağazası'na sendika üyeleri tarafından "Grev Kararı" asılacak.

- Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu Ankara Şubeler Platformu ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Ankara Şubesi tarafından saat 11.00'de Mülkiyeliler Birliği'nde basın toplantısı düzenlenecek

- Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonunda, saat 10.00 da Halk Bahçesi'nde Bilim Şenliği düzenlenecek.

Spor

---------------------------

- Beko Basketbol Ligi Final Serisi üçüncü maçında Galatasaray Cafe Crown, Fenerbahçe Ülker'i konuk edecek. İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak maç, saat 20.00'de başlayacak.

- Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı, Zafer Kupası maçında, Karadağ ile karşılaşacak. İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanacak maç, saat 13.30'da başlayacak.

İHA

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sivas ve Gaziantep mitinglerinde halka hitap edecek. (14.00-17.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 'Kadın Raporu'nu açıklayacak. Bakırköy'de engellilerle buluşacak olan Kılıçdaroğlu; Bahçelievler, Güngören, Bağcılar ve Küçükçekmece ilçelerini ziyaret edecek, ayrıca Ataköy'de, Halk Evleri yıl sonu törenine katılacak. Kılıçdaroğlu, akşam da Antalya'da halka hitap edecek. (09.00-10.00-10.45-12.00-13.00/14.00-15.00-15,30-17.00)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin ve Adana'da miting düzenleyecek. (15.00-18.00)

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Zonguldak'ta seçim gezilerinde bulunacak.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, MÜSİAD Kocaeli Şubesi üyeleriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geliyor. (/09.30/14.30)

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da çeşitli temas ve incelemelerde bulunacak. (12.00-21.00)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çamlıca Yurdu'nu ziyaret edecek, Gülbahçe-Selamet mahalleleri nokta mitinginde konuşacak. (12.00)

CHP İzmir Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Kemal Anadol, basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

'9. Türkçe Olimpiyatları' bilgilendirme toplantısı, Ankara Sheraton Otel'de gerçekleşecek. Kahvaltılı toplantıda yurt dışındaki Türk okullarından gelen öğrencilerden de bir grup yer alacak. (09.45)

Diyarbakır'da 52 sivil toplum kuruluşu, son günlerde öğrenci yurt ve pansiyonlarına yönelik terör örgütü PKK'nın gerçekleştirdiği saldırılara tepki amacıyla basın açıklaması yapacak. 11.00

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, sektör temsilcileriyle İzmir Swissotel'de bir araya gelecek. (09.30)

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ile Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği'nin (ETİK) ev sahipliğinde turizm sektörünün güncel sorunları tartışılacak. Toplantıya, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay başkanlık edecek. (09.30)

Demokrat Partili belediye başkanı, seçimde AK Parti'ye oy verecek. Halktan oy isteyen Adana'nın İmamoğlu Belediye Başkanı Kadir Altunköse, 12 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye oy vereceğini açıklayacak.

Yargıtay Başkanlığına seçilen Nazım Kaynak için mazbata töreni yapılacak. Kaynak, daha sonra beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret edecek. (14.00-15.30)

Gümrük Müsteşarlığı ile 3 banka arasında, vergilerin tahsili amacıyla protokol imzalanacak. (10.00)

CHP İzmir Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Kemal Anadol, basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, 16. kuruluş yıldönümü nedeniyle Ankara Rixos Otel'de basın toplantısı düzenleyecek. (10.30)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (10.30)

AVRASYA FEED

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen kozmetik ve güzellik fuarı, renkli görüntülere sahne oldu.

SPOR

Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 3. maçında Galatasaray Cafe Crown ile Fenerbahçe Ülker karşı karşıya gelecek. (20.00)

Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları takip ediliyor.

CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber