Uyanık PTT çalışanından, silahlı soyguncuya klavye kurnazlığı/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2011 11:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Küçükçekmece'de bir PTT şubesine giren silahlı soyguncu, çalışanları etkisiz hale getirdikten sonra 560 lirayı alarak kayıplara karıştı. Kendisini kovalayan çevre sakinlerini havaya ateş açarak korkutan silahlı soyguncu, kayıplara karıştı.

Olay sabah saatlerinde Halkalı Zeynebiye Caddesi üzerinde bulunan Zeynebiye PTT şubesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; çalışanlar sabah saatlerinde PTT şubesini açtıktan bir müddet sonra içeriye silahlı ve yüzünü giysisinin kapşonuyla gizleyen bir şahıs girdi. Cebinden çıkardığı silahı veznede bulunan çalışana çeviren soyguncu, kasadaki bütün parayı istedi. Bu sırada serin kanlı davranan PTT çalışanı, kasada bulanan 2 bin 600 liranın büyük kısmını bilgisayar klavyesinin altına sakladı. Soyguncuya sabah saatlerinde veznede para olmadığını söyleyen çalışan, kasadaki 560 lirayı vermek zorunda kaldı. Parayı alarak PTT şubesinden kaçan soyguncuyu, vatandaşlar bir müddet kovaladı. Silahlı soyguncu peşindeki vatandaşları havaya ateş ederek korkuttu ve kayıplara karıştı.

Olay sonrası PTT şubesine gelerek inceleme yapan polis ekipleri soyguncunun yakalanması için geniş çaplı arama başlattı. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber