Bakan Gönül'ün oğlunun evini plastik kartla soydular/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Haziran 2011 08:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün Türkiye'de ve dünyanın birçok ülkesinde psikiyatri alanında dersler veren öğretim üyesi oğlu Prof. Dr. Ali Saffet Gönül'ün İzmir'deki evine ?plastik kart'la giren hırsızlar 100 bin TL'lik ziynet eşyası ile 1500 TL çaldı

TAYLAN YILDIRIM İzmir DHA

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Saffet Gönül, pazartesi saat 20.30 sıralarında geldiği evine girince eve hırsız girdiğini fark edip şoke oldu. Prof. Dr. Gönül'ün ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Evde ve çevresinde araştırma başlatan polis ekiplerinin ilk incelemesinde, hırsızların kapının dilini kartla iterek açtıkları belirlendi. Eve giren hırsızların daha sonra ise yatak odasında bulunan toplam değeri 100 bin TL'yi bulan takılarla birlikte 1500 TL paranın çalındığını tespit edildi.

Polis, kapının son olarak kilitlenmeden çekildiği için kartla kolaylıkla açıldığını belirledi. Olayın ardından alarma geçen polis, apartman çevresindeki tüm işyerlerine ait güvenlik kemarası görüntülerine el koydu. Ancak zanlıların izine rastlanmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber