Polis merkezinin önünde bıçaklandı/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Haziran 2011 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'de polis merkezi önünde meydana gelen kavgada bir kişi bıçaklandı. Bir kişininde darp sonucu yaralandığı olayda bıçaklı saldırgan kıskıvrak yakalandı. Polis, yaralının kanamasını kemerle boğarak durdurmaya çalıştı.

Alınan bilgiye göre, Aslen Siirtli olan ve aralarında daha önceden husumet bulunan Sungur ve Ertaş aileleri Mersin Adliyesi önünde karşılaştı. Bir birlerine laf atan tarafların tartışması daha sonra kavgaya dönüştü. Olay yerine gelen polisler tarafları toplayarak Mağazalar Polis Merkezi'ne getirdi. Merkezde tarafların ifadesini alan ekipler sağlık raporu için hastaneye götürmeye hazırlandığı sırada iddiaya göre, Sungur ailesinden kalabalık bir grup polis merkezinin önündeki Ertaş ailesine saldırdı. İlhan Ertaş (40), S. Sungur (17) tarafından kalçasından bıçaklandı. Yerde yatan Ertaş'a ilk müdahaleyi polisler yaptı. Yaralı şahsın kemerini çıkaran ekipler kalçayı kemerle sararak kanamayı durdurmaya çalıştı.

Bıçaklanan İlhan Ertaş ile darp sonucu yaralanan İbrahim Ertaş, daha sonra olay yerine gelen ambulansla Mersin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis olaydan sonra kaçmaya çalışan S. Sungur'u göz altına aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber