Öğretmenler, kadro sevincini halayla kutladı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2011 16:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde sözleşmeli olarak görev yapan 25 öğretmenin kadrolu olması düzenlenen programda kutlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçede görev yapan öğretmenler için kutlama gecesi düzenledi. Geceye, Çemişgezek Kaymakamı Emre Çınar, İlçe Garnizon Komutanı J.Yzb. Uğur Efe, Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, Tunceli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Şirin Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Selahattin Ateş, Kurum Amirleri, Okul Müd ürleri, çok sayıda vatandaş ve öğretmen katldı. 632 sayılı kanun hükmünde kararname ile tüm eğitim kurumlarında görev yapan sözleşmeli öğretmenlerin, kadrolu öğretmenliğe geçirilmesinin ve Çemişgezek'te başarılı ve problemsiz bir eğitim ve öğretim döneminin sonuna gelinmesini kutlamak için bir araya gelen öğretmenler eğlendi.

Gecede, öğretmenlere hitaben konuşan Çemişgezek İlçe Milli Eğitim Müdürü Selahattin Ateş, 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılını, milli eğitimin temel ilkeleri ve amaçları doğrultusunda başarıyla tamamlamış bulunuyoruz. Bu ba şarıda en çok emeği geçen değerli öğretmenlerimize, okul yöneticilerimize ve okullarımıza her zaman destek olan kıymetli velilerimize şükranlarımı sunuyorum. Çemişgezek'te 25 sözleşmeli öğretmenimizin kararname ile kadrolu öğretmenliğe geçirilmesi camiamızda bü yük bir sevinçle karşılanmıştır. Onların mutluluğu bizleri de mutlu etmiştir. Kadroya geçen öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi. Kadroya geçmenin mutluluğunu yaşayan öğretmenler geç saatlere kadar halay çekerek eğlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber