Karne hediyesi bisikletle, kamyon altında ezildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Temmuz 2011 16:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da çok istediği bisikletine teşekkür belgesi alınca kavuşan 11 yaşındaki yetim kız, parka gitmek isterken kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti.

Kaza, Zümrütevler Mahallesi Zümrütevler Parkı yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, babası doğmadan ölen 11 yaşındaki Reyhan Muzaffer geçtiğimiz hafta Şehit Piyade Binbaşı Ercüment Türkmen İlköğretim Okulu 5. sınıfını teşekkür belgesi ile bitirince anne Seyide Muzaffer kızına çık istediği bisikleti alarak sürpriz yaptı. Annesinin kendisine aldığı bisikletle parka gitmek isteyen Reyhan, Yüksel B.'nin kullandığı 16 BU 304 plakalı kamyonun altında kaldı. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan Reyhan kurtarılamadı.

Kızının ölüm haberiyle yıkılan anne Seyide Muzaffer, "Aileler çocuklarına bisiklet almasınlar. Benim kızım öldü, başka kimsenin canı yanmasın. Bu yoldan her gün yüzlerce araç geçiyor. Buna bir çare bulsunlar" dedi.

Küçük Reyhan'dan geriye ise bisikletle çekilmiş fotoğrafları kaldı. Kazayı duyan öğretmeni Çiğdem Bakış gözyaşları içinde eve gelerek, aileye taziyede bulundu. Cuma günü son kez Reyhan ile sarıldıklarını söyleyen Çiğdem Bakış, "Benden ayrılacağı için çok ağladı" diye konuştu.

Mahalle sakinleri ise, yolda her gün kaza olduğunu ifade etti. Parkın hemen yol kenarında bulunmasına tepki gösteren vatandaşlar, "Çocuklar yola çıktıklarının farkına varmıyorlar" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber