Gümrükten 40 adet araç ve eşya satılacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2011 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakanlık Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı Ankara, Antakya, İzmir, Bursa Müdürlükleri ihale ile araç ve eşya satacak.

Başbakanlık Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü Ankara İşletme Bölge Müdürlüğü Antakya Tasfiye İşletme Şube Müdürlüğü ile İzmir Tasfiye İşletme Bölge Müdürlüğü Bursa Tasfiye İşletme Şube Müdürlüğünce, 40 adet araç ile 129 grup eşya satılacak.

Antakya Tasfiye İşletme Şube Müdürlüğü, satışa esas bedeli 37,50 lira ile en çok 23 bin 883 lira arasında değişen ve yatırılması gereken güvence tutarı da en az 3,75 lira ile en çok 2 bin 388,32 lira arasında olan, binek otomobil, otobüs, korkuluklu kamyonet, çekici hurdası, minibüs, dört tekerlekli römork, motosiklet, motosiklet hurdası, mobilet ve kamyonet hurdası, iki tekerlekli römork, açık kasa kamyonet, mobilet, kamyonet, dorse hurdası cinsi 40 adet aracın satışını ''açık artırma usulü'' ile yapacak.

İhale, 28 Temmuz 2011 tarihinde saat 09.30'da Antakya Belediye Parkı içinde bulunan Nikah ve Oda Tiyatrosu Salonunda yapılacak.

Şartname, 10 lira karşılığında Antakya Tasfiye İşletme Şube Müdürlüğü ve Tasfiye İşletme Bölge Müdürlüklerinden temin edilebilecek.

MUHTELİF MALZEME SATILACAK

İzmir Tasfiye İşletme Bölge Müdürlüğü Bursa Tasfiye İşletme Şube Müdürlüğü, binek otomobil, otobüs, korkuluklu kamyonet, çekici hurdası, minibüs, dört tekerlekli römork, motosiklet, motosiklet hurdası, mobilet ve kamyonet hurdası, iki tekerlekli römork, açık kasa kamyonet, mobilet, kamyonet, dorse hurdası cinsi 40 adet araç ile oto koltuk kılıfı, iplik, metal kasa, enzim, civa, kumaş, rulman, palanga, konfeti fırlatıcısı, oto Aksamı, oksam, kombi, konteyner, sakat arabası, seramik, cam, kimyevi madde, tahta palet, boya, mısır glüteni akü, fermuar, düğme, baza, hidrolik pres, rulo sac ve balık yemi cinsi 129 grup eşyayı, ''açık artırma usulü'' ile satacak.

Satışa esas bedeli 20,05 lira ile ile en çok 103 bin 122 lira 86 kuruş arasında değişen ve yatırılması gereken güvence tutarı da en az 2 lira ile en çok 10 bin 312 lira olan eşyaların satışı, 21 Temmuz 2011 tarihinde saat 10.00'da TASİŞ Bursa Tasfiye İşletme Şube Müdürlüğü İhale Salonunda gerçekleşterilecek.

Şartname, 10 lira karşılığında aynı yerden sağlanabilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber