Kavgayı ayırmaya çalışan polis memuru sırtından bıçaklandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2011 12:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocaeli'nde baba ile oğul arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan polis memuru sırtından bıçakla yaralandı. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı polisin hayati tehlikesinin devam ettiği ifade edildi.

Kocaeli'nde İ.Y. kişi, oğlu O.Y. ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Baba ile oğulun kavgasını gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Kavga esnasında olay yerinden geçmekte olan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü`nde görevli polis memuru Hasan Hüseyin Özdemir (47) kavgaya müdahale etmek istedi. Kavgayı ayırmaya çalışan polis memuruna sinirlenen baba İ.Y., elinde bulunan bıçağı polis memurunun sırtına sapladı. Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya Baba İ.Y. ile oğlu O.Y., göz altına alındı. Ekipler yaralı meslektaşını ekip otosuna alarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Polis memurunu bıçaklayan zanlılar adliyeye sevk edildi

Kocaeli'nde polis memurunu sırtından ve kolundan bıçakla yaralayan zanlılar, emniyetteki ifadesinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne gönderildi.

Kocaeli'nde bir kahvehane önünde gençler, özürlü bir çocuğu dövmeye başladı. Bunu gören Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü`nde görevli polis memuru Hasan Hüseyin Özdemir, (47) gençleri ayırdı. O esnada, oğlu O.Y.(17)'yi markete kahve alması için gönderen Nusret Y.(44), evinin balkonunda kahvehane önündeki kalabalığı fark etti. Kahvehane sahibi ile problemli olan Nusret Y. oğlunun kahvehane sahibi tarafından dövüldüğünü zannetti. Evinden bıçak alarak kalabalığın olduğu yere giden Nusret.Y., kahvehane önünde bulunanlara küfretmeye başladı. Polis memuru Hasan Hüseyin Özdemir, Nusret Y.'ye küfür etmemesi uyarısında bulundu. Polisin ikazını dinlemeyen Nusret Y., polis memuru ile tartışmaya başladı. Babasının tartıştığını gören oğul O.Y., polis memurunu iterek yere düşürdü. O.Y., yere düşen polis memuruna vurmaya başladı. Daha sonra baba Nusret.Y., evinden getirdiği bıçakla polis memuru Hasan Hüseyin Özdemir'i (47) kolundan ve sırtından yaraladı.

Kavgayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya hemen müdahale etti. Ekipler baba Nusret Y. ile oğlu O.Y.'yi göz altına alarak emniyete götürdü. Emniyette ifadesi alınan zanlılar Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber