Havalar nasıl olacak?-HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Temmuz 2011 09:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolunun kuzey ve doğusu ile Sinop, Amasya, Tokat, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış geçişleri görülecek.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

YÜKSEK SICAKLIK UYARISI: Hava sıcaklıkları; Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık doğusu parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık öğle saatlerinde kuzey ve doğusu parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, Sinop çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Amasya ve Tokat çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu ile Tunceli, Bingöl, Muş ve Bitlis çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, doğusu ile öğle saatlerinde bölge geneli parçalı bulutlu geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber