'Web Tarım TV' birçok ülkeye örnek olacak

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 27 Temmuz 2011 00:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı'nın başarılı çalışmalarından biri olan 'Web Tarım TV'nin namı sınırları aştı.

Web Tarım TV yayın hayatına başlamasının ardından ülke genelinden büyük ses getirirken yabancı ülkelerin de dikkatini çekti. ABD Ankara Büyükelçiliği Tarım Müsteşarı Clay Hamilton ve Tarım Ataşesi Rachel Nelson, Web Tarım TV'yi ziyaret etti. Tarım TV'nin çalışmaları hakkında Yayın Dairesi Başkanı Recep Tezgel'den bilgi alan yabancı konuklar hayranlıklarını gizlemedi.

ABD'li yetkililer hayran kaldı

Geçen Ağustos ayında ABD Büyükelçiliği'nde Tarım Müsteşarı olarak göreve başlayan Clay Hamilton, Web Tarım TV projesini başından beri ilgiyle takip ettiğini dile getirdi. Tarım TV projesinin son derece etkileyici bir fikir olduğunu söyleyen Hamilton, Web Tarım TV'nin sektördeki son gelişmeleri yakından takip etme imkânı sunduğunu kaydetti. Nelson ile birlikte stüdyo ve kurgu ünitelerini gezen Hamilton, gördükleri karşısında şaşırdıklarını ve bir o kadar da etkilendiklerini anlattı.

WEB TARIM TV ÇOK ETKİLEYİCİ

Tarım Müsteşarı Clay Hamilton, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Bu kadarını beklemiyorduk. Bakanlığın bu projesi en başından beri çok ilgimizi çekiyordu. Bugün buraya hem sizleri hem de projeyi tanımaya geldik. Yaptıklarınızdan ve çalışmalarınızdan çok etkilendik. Çok güzel fikirler görüyoruz. Birçok ülkeye ve kuruma örnek olabilecek bir proje. İçten ve işinizi ciddiye alarak çalıştığınızı gördük ve bu çok etkileyici. Sanırım buradan çok şey öğreneceğiz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber