Boşanma sürecinde çocuklarından ayrı kalan öğretmen intihar etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2011 21:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Torbalı ilçesinde eşinden boşanmak üzere olduğu öğrenilen öğretmen, evinde pompalı tüfekle intihar etti.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Torbalı Aykent-1 Mahallesi F Blok'ta meydana geldi. Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe Bölüm Şefi olan öğretmen Hasan Genç (47), akşam saat 22.00 sıralarında bir ihbar üzerine evine gelen polisler tarafından ölü bulundu. Komşularından Genç'in evinden bir el silah sesi geldiğini öğrenen polis ekipleri, yan dairenin balkonundan Genç'in evine girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştılar. İki çocuğunun fotoğrafını bant ile göğsüne yapıştıran Genç'in pompalı tüfeği ağzına

dayayarak intihar ettiği belirlendi. Hasan Genç'in ölüm haberini alan mesai arkadaşları ve akrabaları evine akın etti. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından öğretmenin cenazesi, önce Torbalı Devlet Hastanesi'ne, ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

3 yıldır Torbalı'da öğretmen olarak görev yapan Hasan Genç'in, "Boşanmanın bedeli bu kadar ağır olmamalıydı. Çocuklarımı çok seviyorum, onlara iyi bakın. Mezar taşıma da çocuklarımın fotoğraflarını koyun" yazılı bir not bıraktığı belirlendi. İntihar etmeden önce akrabalarına haklarını helal etmeleri yönünde mesaj yazan Genç'in Tunceli'deki yakınlarının polise başvurması üzerine Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün eve gittiği de öğrenildi.

Çevresinde dürüst, çalışkan ve karakterli birisi olarak tanınan Hasan Genç'in hemşire olan eşiyle ayrı yaşadığı ve çocuklarına çok düşkün olduğu öğrenildi. Talihsiz adamın dün sabah saatlerinde küçük çocuğu ile denize, ardından çocuğunun saçlarını kestirmek için berbere gittiği, akşamüzeri ise çocuğu annesine teslim ettiği ifade edildi. Genç'in eşiyle yaşadığı boşanma sürecinde çocuklarını göremediği ve büyük oğlunun kendisiyle konuşmadığı öğrenildi. Genç'in cenazesinin ise memleketi Elazığ'a defnedileceği belirtildi.

 

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber