Başbakan Erdoğan'dan teşkilata Hakkari talimatı

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 12 Ağustos 2011 08:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erdoğan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Güneydoğu teşkilatlarını, özellikle de Hakkari İl Teşkilatı'nı uyardı.

Başbakan Erdoğan ?Korkmadan yılmadan çalışacağız? dedi. Erdoğan'ın toplantının basına kapalı bölümünde önemli mesajlar verdi. Erdoğan'ın talimatları şöyle:

10. YIL VURGUSU: AK Parti'nin kuruluşunun 10. yılını pazar günü her ilde verilecek iftar yemeği ile kutlayacağız. 10. yıl kutlamalarına özel önem veriyorum. Geniş katılım sağlansın.

CHP 1000 OY ALABİLDİ: Seçimler öncesinde CHP Hakkari'de miting yaptı. Mitinge BDP'liler CHP bayrakları ile katıldı. Ancak CHP sadece 1000 oy alabildi. MHP bile üçüncü parti oldu Hakkari'de.

HAKKARİ TALİMATI: Teşkilatlarımız çok iyi çalışacak. Özellikle Güneydoğu teşkilatlarımıza büyük görev düşüyor. Siirt'te, Hakkari'de daha fazla çalışacağız. Güneydoğu'da biz BDP'den daha fazla oy aldık. Bölge sadece Diyarbakır'dan ibaret değildir. Hakkari'ye önem veriyorum. Her hafta bir bakanımı Hakkari'ye göndereceğim. Yüksekova'daki teşkilatımızı da kuracağız. Korkmadan yılmadan çalışacağız.

7.5MİLYON ÜYE HEDEFİ: Seçmen sayısının yüzde 10'u üye hedefi koymuştuk. 5 milyon üye sayımıza ulaştık. Şimdi yeni hedef koyuyoruz. Seçmen sayısının yüzde 15'i hedefi. Üye sayımızı 7.5 milyona çıkartacağız.

HABER: Bilal ÇETİN/BUGÜN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber