Gümrük lojmanlarına ses bombalı saldırı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Ağustos 2011 11:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde gümrük muhafaza görevlilerinin oturduğu lojmanlara dün akşam el yapımı ses bombalı ve molotofkokteylli saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ve yaralanan olmadı.

Nusaybin Yeşilkent Mahallesi Lozan Caddesi üzerinde bulunan, gümrük muhafaza görevlilerinin oturduğu lojmanlara dün akşam saat 22.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından ses bombalı ve molotofkokteylli saldırı düzenlendi. Lojmanlara el yapımı 3 ses bombası ve 2 molotofkokteyli atan saldırganlar, ara sokaklara kaçtı. Ses bombalarından biri büyük bir gürültü ile patlarken, diğeri patlamadı. Atılan molotofkokteylleri de lojmanlara isabet etmeden bahçeye düştü. Patlama sesiyle birlikte lojmanda kalan görevliler ve aileleri kısa süreli panik yaşadı.

Olay Yeri İnceleme ekipleri, güvenlik şeridi çekerek lojman çevresinde delil araması yaptı. Olayla ilgili Terörle Mücadele ekipleri de soruşturma başlattı. Saldırganların yakalanması amacıyla Yeşilkent Mahallesi başta olmak üzere çevrede arama yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber