Başbakan Erdoğan komutanlarla görüştü/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2011 16:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile kuvvet komutanlarını kabul etti.

Orgeneral Özel ile birlikte Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Emin Murat Bilgen, Hava Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Mehmet Erten ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu'nun hazır bulunduğu kabul, görüntü alınmasının ardından basına kapalı devam etti.

Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından, komutanlar TBMM'den ayrıldı.

Genelkurmay Başkanı Başbakanlık'ta

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanlarını kabul etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgel, Hava Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Mehmet Erten ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu, Başbakan Erdoğan'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Orgeneral Özel ve diğer komutanlar Başbakanlık Merkez Bina'ya saat 14.55'te giriş yaptı.

Erdoğan'ın komutanları kabulü; 50 dakika sürdü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanlarını kabûlü sona erdi. Başbakanlık Merkez Bina'da geçen görüşme, yaklaşık 50 dakika sürdü. Genelkurmay Başkanı Özel ve kuvvet komutanlarını, Başbakanlık Binası'na gelişlerinde ve ayrılışlarında, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala ve Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan karşıladı ve uğurladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber