Vali Yüksel: Velileri, okul kıyafeti için mağazaya yönlendirmeyin/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Eylül 2011 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı öncesi, okul idarecilerine uyarılarda bulundu. Vali Yüksel, genelgede, okul idarecilerinin velilere ek yük getirecek sık öğrenci kıyafeti değiştirilmesi uygulamalarından kaçınılması ve kıyafet alımları dahil, hiçbir mağazaya veya iş yerine yönlendirme yapılmaması uyarısında bulundu.

Öğrencilere ders kitaplarının, devlet tarafından verilmeye devam edileceğini de hatırlatan Vali Yüksel, ?Bu yıl da ücretsiz verilmeye devem edileceğinden, ders kitabı seçimlerinde mevzuatının dışında hareket edilmesin.? dedi.

Vali Yüksel, ilçe kaymakamlarına ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gönderdiği genelgede, eğitimde doğru iletişimin kurulmasında idareci ve öğretmenlerin öğrenci, veli ile çevre halkına karşı sağlıklı iletişim kurması tavsiyesinde bulundu. Ankara'da 2011-2012 eğitim ve öğretim yılının sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesini temenni ettiğini belirten Vali Yüksel, genelgesinde, ?Günlük çatışmalardan uzak durmasının esasen vatandaşlarımızın okullara sahip çıkma bilincinin gelişmesine de çok olumlu katkılar sağlayacağında asla tereddüt bulunmadığını ve bu nedenle her kademedeki yöneticinin, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına saygılı, dengeli ve en kaliteli hizmeti sunmakla yükümlü olduğunu asla unutmadan hizmetler esnasında işbu hususlara uygun hareket edilmesinde her türlü özeni göstermelerini istiyorum.? ifadelerine yer verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber