Korsan eylem nedeniyle ambulans giremeyince hasta polis otosuyla taşındı/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2011 14:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'de terör örgütü yandaşlarının korsan eylemi nedeniyle ambulans mahalleye giremeyince hasta polis otosuyla taşındı. Hasta yakınları eylemcilere tepki gösterdi. Teyzeleri rahatsızlanan iki kız çocuğunun feryadı ise yürekleri dağladı.

Mersin'de terör örgütüne yönelik operasyonları protesto eden bir grup, gösteri yapıp polise saldırdı. Akdeniz ilçesi Şevket Sümer ve Güneş mahallelerinin ara sokaklarında ortaya çıkan yüzleri maskeli grup, çöp konteynırları ile yolları kapatıp taş, molotof, havai fişek ve ses bombaları ile polise saldırdı. Polis, gaz bombası atıp panzerden basınçlı su sıkarak grubu dağıtmaya çalıştı. Bu sırada yakınları rahatsızlanan S.C. isimli genç kız için Şevket Sümer Mahallesi'ne ambulans çağırdı. Ambulansın olaylar nedeniyle gelmemesi üzerine yakınları Siteler Polis Merkezi'ndeki polislerden yardım istedi. Teyzeleri rahatsızlanan 2 kız çocuğu yardım istemek için geldikleri polis merkezi önündeki kaldırımda oturarak feryat etmeye başladı. Küçük kızları ekipler sakinleştirerek olup biteni anlamaya çalıştı.

Terör örgütü yandaşlarına tepki gösteren S.C.'nin kardeşi, ?Sizin yüzünüzden bacım ölüyor? diyerek sinir krizleri geçirdi. Kadını yakınları güçlükle sakinleştirdi. Ambulansın gelmemesi üzerine hastanın imdadına polisler yetişti. Polis ekipleri eşliğinde evinden çıkarılan genç kız, polis merkezine kadar yakınlarının kucağında taşındı. Burada polis otosuna bindirilen genç kız, yolda karşılaşılan 112 ekiplerine teslim edildi.

Öte yandan korsan eylem yapılan yerlerde arama yapan ekipler çok sayıda hazır molotof kokteylleri ile patlamamış ses bombası ele geçirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber