22 Eylül 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2011 09:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

22 Eylül 2011 Perşembe

New York'ta bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, BM'de düzenlenen Nükleer Güvenlik Zirvesi'nin açılış oturumuna katılacak. Başbakan, BM 66. Genel Kurul'una hitap edecek. Erdoğan, Türkevi'nde onuruna verilecek resepsiyonda ?Osmanlı Barışının Temelleri: Yüzyıllara Yayılan Belgeler? adlı sergiyi açmasının ardından Amerika Balkan Dernekleri Federasyonunca Javits Center'da düzenlenecek liderler zirvesi ve akşam yemeğine katılacak.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, İstanbul'da Avrupa ve Asya Sayıştaylar Birliği programının açılış konuşmasını yapacak. (08.30)

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Fatih Üniversitesi'nin 2011-2012 Akademik Yılı açılış törenine katılacak. (10.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, ?kadına şiddet' konusunda aile mahkemeleri hakimleriyle görüşecek. (13.30)

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Pülümür-Mutu arasındaki tünel ile yeni adliye binasının temel atma törenine katılacak. İki Bakan Erzincan Terminali'nin açılışını yapacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, TES Eğitim Merkezi'nde ''Kadın İnşaat Boyacıları'' programına katılacak ve makamında işçi sendika konfederasyonları yöneticilerini kabul edecek. (10.00/14.00)

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Çankırı Valiliği'ni ziyaret edecek, 2011 Yılı Ahilik Haftası kutlamalarına katılarak esnaf ziyaretinde bulunacak. Bakan Şahin daha sonra Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının temel atma törenine katılacak. (10.00/10.30/12.30/16.00)

Bitlis Polis Meslek Yüksekokuluna (PMYO) düzenlenen hain saldırıda şehit olan PMYO öğrencisi Arslan Akkaya, Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak. (13.00)

Van'da terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu şehit düşen askerlerden Doğan Göçer'in cenazesi Yozgat'ın Sarıkaya ilçesi Tepedoğan köyüne getirilecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bakanlıkta Libya Ulusal Geçiş Konseyi Enerji İşlerinden Sorumlu Üyesi Awat El-Barasi ile görüşmelerde bulunacak. (17.30)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ankara AKM'de 'Tokat Günleri'ne katılacak. (12.00)

Erzincan'ın Refahiye ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, parti merkezinde, Başkent Bedensel Engelliler Derneği heyetini kabul edecek. (12.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (10.30)

24. Yapı Fuarı, Ankara Altınpark Anfa'da gerçekleşecek. (10.00)

Türk Hava Kurumu, gazilere gökyüzünde başkent turu yaptıracak. (11.00)

Güney Kore'nin turistik bölgesi Jeju Adası'nda deniz dalan 70 yaşındaki kadınlar izleyenleri hayrete düşürdü.

Rusya'nın başkenti Moskova'da açılan Art Moskva isimli 15. Uluslararası Sanat Sergisi'nde İtalyan mimar ve ressamı Leonardo da Vinci'nin yüzlerce Mono Lisa resminden Başbakan Vladimir Putin'in resmi yapıldı.

AVRASYA FEED

Rusya'da Vestel markası ile elektronik ve Zorlu Enerji ile elektrik santrali yapımında yoğun çalışmalarda bulunan Zorlu Holding, tekstil sektöründe de hedef büyüttü. Zorlu Tekstil Grubu'nun en büyük markalarından TAÇ, Rusya'nın başkenti Moskova'da yeni showroom açtı.

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen ve Türkiye'den de 27 sporcunun katıldığı Dünya Muay Thai Şampiyonası'na bugün yapılacak ikinci gün müsabakalarıyla devam edilecek.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta karşılaşmaları Ankaragücü-Sivasspor ve Bursaspor-Beşiktaş maçlarıyla tamamlanacak. (20.00)

Fenerbahçe takımı, Spor Toto Süper Ligi'nin 4. haftasında Kayserispor ile yapacağı karşılaşma için bugün kente gelecek. Fenerbahçe kafilesinin özel uçakla saat 18.30'da Kayseri'de olması bekleniyor.

Portekiz'in eski yıldız oyuncusu Luis Figo yetenekli çocukların seçimi için İstanbul'a geliyor. (10.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber