TTNET, İnternette dünyanın 10'uncu büyüğü oldu ?Hepnet'e yüklenecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2011 08:34, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

TTNet ADSL, 3G ve Wifi internet hizmetlerinin hepsini bir arada sunan kampanyasına start verdi.

TTNet Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, ?Hepnet' paketi adıyla piyasaya sunulan kampanya ile üç koldan abonelere internet erişimi hizmeti sağlanacağını söyledi. En yaygın satışı yapılması planlanan paket 4 GB ADSL, 4 GB 3G ve sınırsız Wifi dakikalarını içerirken, aboneler bu pakete ilk 3 ay 29 TL, daha sonrasi 9 ay 39 TL ödeyerek, bir yıllık taahhüt karşılığında sahip olabilecek. 3G hizmetini alabilecekleri mobil modemler de bu paket içerisinde ücretsiz verilecek.

Her yerden erişim

Tahsin Yılmaz, abonelerin artık sadece evlerinden veya işyerlerinden değil her yerden internete erişim sağlamak istediğine vurguladı. Yılmaz, Türkiye'de internet abonelik oranlarının da hızla arttığına dikkat çekerek şöyle devam etti: ?Biz genişbantı hem Türkiye'de hem dünyada çok geliştiğini düşünüyoruz. Türkiye'de 2003 yılında genişbant abone sayısı 18 bin civarındaydı. Bu rakam 8 yılda 590 kat artarak bugün 11 milyonu aştı. Genişbant internet abone sayısı. Düzenleyici kurum BTK'nın raporuna baktığımızda Haziran ayı sonunda Türkiye'de toplam internet abone sayısı 11.1 milyon. Yine dünya internet istatistiklerine baktığımızda Türkiyede internet kullanıcı sayısı son 10 yılda 2 milyondan 35 milyona yükselerek yüzde 1750 artış olduğunu görüyoruz. Bu artış oranları gerçekten yüksek. Kendimizi ileşitim ve eğlence şirketi olarak konumlandırıyoruz. 6.1 milyon aboneye sahibiz.Yüzde 56'lık bir pazar payımız var. Dünyanın 10. Büyük operatörüyüz.?

Megabitli Safiye Mümkünlü Köyü'nde

TTNet'in Şener Şen ve Olgun Şimşek'in rol aldığı ?Mümkünlü Köyü? konseptindeki reklamlarına Binnur Kaya da dahil oldu. Kaya reklam projesine ?Hepnet' kampanyası ile katıldı. Kaya reklam filminde ?Megabitli Safiye? karakterini canlandıracak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber