Araştırma Hastanesi'nde görevli genç teknisyen tuvalette ölü bulundu

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Ekim 2011 20:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KARTAL Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli 23 yaşındaki anestesi teknisyeni Özgür Çetinkaya, tuvalette ölü bulundu. Teknisyenin cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 6 ay önce göreve başlayan anestezi teknisyeni Özgür Çetinkaya, saat 11.30 sıralarında görev yaptığı organ nakil biriminde tuvalete girdi. Teknisyenin uzun süre dışarı çıkmaması üzerine bir doktor ile güvenlik görevlisi kapıyı kırarak içeri girdiklerinde, genç teknisyenin cansız bedeni ile karşılaştı. Bir hafta önce de Özgür Çetinkaya'nın tuvalette düşerek alnından yaralandığı ve alnına 3 dikiş atıldığı öğrenildi.

Teknisyenin cesedi olay yerinde polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Teknisyenin ölümü üzerine mesai arkadaşları uzun süre gözyaşı döktüler. Özgür Çetinkaya'nın cesedeni bulan doktor ve güvenlik görevlisi, "Tuvalete girdiğimizde klozetin üzerinde oturuyordu. Üstü giyinikti biz kapıyı açınca üzerimize düştü" diye ifade verdiler.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber