Bakan Akdağ YÖK'le tam günü görüşüyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Ekim 2011 18:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 'Tamgün' uygulamasıyla ilgili YÖK Başkan Vekili Yekta Saraç ve YÖK Yürütme Kurulu üyelerini kabul etti.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, son günlerde medyada yer alan ''Tam Gün'' uygulaması sonrasında üniversite hastaneleriyle ilgili olarak YÖK Başkan Vekili Yekta Saraç ile YÖK Yürütme Kurulu'ndaki hukukçu ve sağlıkçı üyeleri kabul etti.

Bakan Akdağ'ın konuya ilişkin değerlendirme yapmak üzere toplantı yapılmasını isteyerek, yetkililere davette bulunduğu bildirildi.

Toplantıda, ''Tam Gün'' uygulaması ile ilgili olarak üniversite hastanelerinde eğitim, araştırma ve hizmet konusunda herhangi bir aksaklık olmaması, üniversite hastanelerine yapılacak destek ve sağlık insan gücünün üniversite hastaneleri ve kamuda daha verimli kullanılması konusunda yapılacak işbirliği konuşulacak.

Toplantıya Bakan Akdağ'ın yanı sıra Sağlık Bakanlığı Müşteşarı Nihat Tosun, ilgili genel müdürler ile YÖK Başkan Vekili Yekta Saraç, YÖK Yürütme Kurulu'ndaki hukukçu ve sağlıkçı üyeler katılıyor.

Toplantının ardından Bakan Akdağ, YÖK üyeleri ile birlikte yemek yiyecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber