6 Ekim 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2011 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (14.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mustafa Ceriç başkanlığında, Slovenya Müftüsü Dr. Nedzed Efendi Grabus ve beraberindeki heyeti İstanbul Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde kabul edecek. (14.30)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Meclis'teki makamında KKTC Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün ile Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören'i ayrı ayrı kabul edecek. (10.30/11.30)

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, KCK operasyonları konusunda İstanbul Bağcılar'da basın toplantısı düzenleyecek. (14.00)

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Siirt'teki saldırıda yaralanan Gülcan Olgaç'ı GATA'da ziyaret edecek. Bağış, Fransa İçişleri Bakanı Claude Gueant onuruna yemek verecek ve KKTC Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün ile makamında görüşecek. (09.45/13.00/14.45)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, Çankaya Köşkü'nde 'Emekliyiz Gönüllüyüz' projesinin tanıtımını yapacak. (11.00)

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Ankara Dedeman Oteli'nde 'Mahkeme Yönetimi Sisteminin Güçlendirilmesi Ortak Projesi'nin açılış toplantısına katılacak. (16.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, makamında, Çin-Türkiye Turizm heyeti ve KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanı Ünal Üstel'le bir araya gelecek. Günay, Devlet Resim ve Heykel Müzesi'nde 'Kıbrıs Fotoğraf Sergisi'ni açacak. (14.30/18.00/19.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ankara'da Türk Kooperatifçilik Kurumu'nun düzenlediği toplantıya katılacak. (09.00)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ankara'da Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası heyetini kabul edecek. (11.00)

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya ve CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, Ankara Barosu'ndaki anayasa konferansına katılacak. (13.00)

Ankara AKM'de Elazığ Günleri düzenlenecek. (12.00)

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Türkiye Süper Lig Profesyonel Kulüpleri Vakfı üyelerini kabul edecek. (14.30)

Ankara Sanayi Odası, Etnografya Müzesi'nde Ankara iş dünyası ile yabancı misyon temsilcilerini bir araya getirmek için resepsiyon verecek. (17.30)

İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 88. yıl dönümü, Taksim Meydanı, İstanbul Valiliği ve Vatan Caddesi'nde törenlerle kutlanacak. (09.00-09.45-11.00)

Bilişim ve Teknoloji Fuarı CeBIT Bilişim Eurasia, İstanbul'da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılacak. Açılışa Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Azerbaycan İletişim ve Bilgi Teknolojileri Bakanı Ali Abbasov, KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun ve KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner katılacak. (11.00)

İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, İzmir'de Yaşar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılacak. (10.00)

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Kayseri'de işadamlarına konuşma yapacak.

Dokuz Eylül Üniversitesi, yeni eğitim yılına törenle başlayacak. Açılışın onur konuğu devlet sanatçısı Suna Kan olacak. (10.00)

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İlhan Karakoyun ile Diyarbakır'a yatırım yapan işadamı Abdulkadir Karavil'i ziyaret edecek. Heyet, Karavil'in kurduğu fabrikalarda incelemelerde bulunacak. 12.000

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Marc Pierini, 18 Avrupa Birliği ülkesinin büyükelçileri ile birlikte, Adana Ticaret Odası'nı ziyaret edecek. (11.00)

Samsun Valiliği ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin ortaklaşa yürüttüğü araştırma projesi tanıtılacak. (11.00)

Türk-İş 6. Temsilciliği, Samsun'da işçi sağlığı ve iş güvenliği semineri düzenleyecek. Seminere, sendikaya bağlı başkan, yönetici ve görevli personelin katılacak. (09.00)

'Tarım ve insan' konulu fotoğraf yarışmasında değerlendirmeye alınan 135 fotoğraf, Samsun Özel İdaresi Kültür ve Sanat Galerisi'nde sergilenecek. (14.00)

Doç. Dr. Bahriye Üçok, öldürülüşünün 21. yıldönümünde Bursa'da CHP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen yürüyüşle anılacak. (13.00)

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ve bir oyuncu, Türkiye'nin Almanya ile oynayacağı EURO2012 grup maçı ile ilgili İstanbul'da basın toplantısı düzenleyecek. (11.30)

A Milli Takım, Almanya maçının son çalışmasını Fi-Yapı İnönü Stadı'nda yapacak. (18.00)

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Johaim Löw, Türkiye maçı ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek. Almanya Milli Takımı ise Türkiye maçının son çalışmasını karşılaşmanın oynanacağı TT Arena Stadı'nda yapacak. (12.30-18.30)

Trabzonspor, ligin 6. haftasında sahasında oynayacağı Ankargücü maçının hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı idmanla sürdürecek. (11.00)

Bursaspor, Süper Toto Süper Lig'de önümüzdeki hafta karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde devam ettirecek. (17.30)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adana Demirspor Kulübü yöneticileri basın toplantısı düzenleyecek. (10.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber