Kadın öğretmene asansörde gasp

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2011 13:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van'da bir kadın öğretmeni asansörde gasp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Şerefiye Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi'nde bir apartmanda meydana geldi. İngilizce öğretmeni Y.İ., saat 21.30 sıralarında öğrencileri için hazırladığı ders notlarını tamamladıktan sonra evine gitmek üzere yola çıktı. Öğretmen, takip edildiğinden habersiz evinin bulunduğu binaya gelerek dairesine çıkmak için asansöre bindi. 2. katta asansöre binen Osman E., Y.İ.'nin omzundaki çantayı çekmeye başladı. Kısa süreli arbedenin ardından zanlı çantayı gasp

ederek olay yerinden kaçtı. Y.İ.'nin ihbarıyla kısa sürede bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği dedektifleri, zanlının kaçış güzergahında arama yaparken, zanlı olaydan 15 dakika sonra İrfan Baştuğ İlköğretim Okulu bahçesinde kadın öğretmenden gasp ettiği çantayı yakarken kıskıvrak yakaladı. Zanlının üzerinde yapılan aramada, çantada bulunan 60 TL ele geçirildi.

Mağdur öğretmen tarafından teşhis edilen zanlı, Emniyet Müdürlüğündeki sorgusunun ardından çıkarıldığı adli makamlarca, "yağma ve cinsel saldığı" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gasp edilen öğretmen ise, ertesi gün öğrencileri için hazırladığı notların yandığına üzüldüğünü söyledi.

Bu arada bağımlı olduğu öğrenilen zanlının uyuşturucu almak için gasp yaptığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber