Picasso gibi valiniz var

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Ekim 2011 07:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırıkkale'ye bağlı Sulakyurt ilçesinde muhtarlar ve vatandaşlarla toplantı yapan Vali Hakan Yusuf Güner, tüm sorunların çözüme kavuşturulduğunu öne sürerek, ?Kırıkkale'nin Picasso gibi valisi var. Resim ortada. Bir fırça darbesiyle tüm sorunları hallediyor. Artık evlerinize gönül rahatlığı ile gidebiliyorsunuzdur. Artık hanımlarınız sizi eve alıyordur? dedi.

Sorunları yerinde tespit etmek ve kamu yatırımlarını yerinde incelemek için Sulakyurt ilçesine giden Güner, ?Bizler halkın hizmetkarlarıyız. Bu yola ?Halka hizmet hakka hizmettir' anlayışıyla çıktık. Hizmet modelimiz bu şekildedir. Sorunları inceliyor, not alıyor ve çözümü noktasında sürekli olarak takip ediyoruz. Sulakyurt ilçemizde yapılan hizmetlerin yanı sıra hiçbir sorun olmayışı beni çok mutlu etti. Halkımıza yakışır şekilde durmadan, usanmadan yorulmadan hizmet etmeye devam edeceğiz? diye konuştu.

Bekarlara destek

Vali Güner, 16 derslikli ilköğretim okulunu gezdikten sonra sağlık, eğitim, asayiş ve ibadet hizmetlerinde ilçenin istenilen noktaya ulaştığını ifade etti. Bekarlara, talepleri doğrultusunda gereken desteğin sağlanacağını söyleyen Vali Güner, köylerde su depolama sisteminin hayata geçirilmesini olumlu karşılayarak, köylüden kullanım bedeli olarak makbuz karşılığında ücret alınması yönünde muhtarlara talimat verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber