İzmir'e ?büyük' hastane açıyor sigara içmeyen 1000 kişi alıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2011 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Medical Park Hastaneler Grubu, 17'nci hastanesini İzmir'de açıyor.

Medical Park Hastaneler Grubu'nun en büyük hastanesi olan İzmir Hastanesi'nde 1000 kişiye istihdam sağlanacak. Medical Park İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, ?Tam teşekküllü bir hastanede bulunması gereken her türlü hizmete sahip Medical Park İzmir Hastanesi'nde 42 branş var. Bu branşlar arasında onkoloji, kemik iliği ve organ nakli gibi alanlar da yer alıyor? dedi.

Sigara içmeyen personel

Hastane daha açılmadan sosyal sorumluluk projelerine başladığını belirten Kubba, şunları söyledi: ?Dumansız Hava Sahası projesine destek vererek sigara içmeyen personel istihdam ediyoruz. Ayrıca hastanemizde bir ilk olarak psikologlardan oluşan bir ekip oluşturduk. Bu psikologların üç görevi bulunuyor. Giriş bankolarında hasta kayıt ve karşılama ekibi içerisinde bulunacaklar, banko lideri olarak ekibini yönetecek, yönlendirecekler. Çalışanlara rehberlik ve danışmanlık hizmeti verecekler. Bu sayede hasta ve hasta yakını ile gelişecek olası problemlerin önüne geçilecek. Her psikoloğun kendine ait çalışan grubu olacak. Çalışanların performansının değerlendirilmesi konusunda da söz sahibi olarak haksızlıkların önüne geçilmesi hedefleniyor.?

244 yatak kapasiteli

Medical Park İzmir Hastanesi Başhekimi ve Bölge Koordinatörü Zafer Beken, Medical Park İzmir Hastanesi'nde 244 yatak kapasitesi olduğunu belirterek, ?Yaklaşık 46 bin metrekare kapalı alanda kurulu olan hastanede 13 ameliyathane ve müdahale salonu, 29 dahili - cerrahi, 7 KVC, 7 koroner ve 35 kuvöz neonatal yoğun bakım yatağı ile bölgede önemli bir açığı kapatacağız? dedi. Hastanenin sınırlarının sadece çiçek ve ağaçlarla çizildiğini kaydeden Beken, laboratuvarların da hastanenin orta kısmında, tamamen camlarla çevrili şeffaf görünümde tasarlandığını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber