Başbakan, şehidin baba evine taziye ziyaretinde bulundu/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2011 01:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari Çukurca'daki terör saldırısında şehit olan Piyade Çavuş Yunus Yılmaz'ın Pursaklar'daki baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari Çukurca'daki terör saldırısında şehit olan Piyade Çavuş Yunus Yılmaz'ın Pursaklar'daki baba evine taziye ziyaretinde bulundu. Baba Hasan Yılmaz ve ağabey Yavuz Yılmaz'a taziyelerini ilettikten sonra bir süre taziye çadırında okunan Kuran-ı Kerim'i dinleyen Erdoğan, daha sonra eve geçerek şehidin annesine de başsağlığı diledi.

Başbakan Erdoğan, Hakkari Çukurca'da şehit olan Piyade Çavuş Yunus Yılmaz'ın Pursaklar'daki baba evine taziye ziyaretinde bulundu. Taziye çadırına geçen Erdoğan, baba Hasan Yılmaz ve şehidin ağabeyi Yavuz Yılmaz'a başsağlığı diledi. Taziye çadırında baba Yılmaz'ın yanında oturan Erdoğan, okunan Kuran-ı Kerim'i dinleyerek, okunan duaya amin dedi. Erdoğan, okunan Kuran-ı Kerim'in ardından baba Yılmaz'la birlikte şehit annesine taziyelerini sunmak üzere eve girdi. Evin içinde yaklaşık 45 dakika kalan Erdoğan'ın, anne ve babaya başsağlığı diledikten sonra, diğer apartman sakinlerine de ziyarette bulunarak başsağlığı dilediği öğrenildi. Taziye evinde toplam 1 buçuk saat kalan Erdoğan, evden çıkışta evin çevresini saran vatandaşların alkışlarıyla karşılandı. "Canımız sana feda olsun" diye bağıran kalabalığa el sallayan Erdoğan, "Allah razı olsun" dedi. Vatandaşların alkışları eşliğinde taziye evinden ayrılan Erdoğan, Keçiören Subayevleri'ndeki evine geçti.

Başbakan Erdoğan'ın şehit evindeki taziye ziyareti sırasında, evin çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber