5 Kasım 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2011 09:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mezarlık ve şehitlik ziyaretleri ile kurban pazarlarındaki gelişmeler takip ediliyor.

Hacı adayları, Arafat'ta vakfeye duracak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'yi İstanbul Dolmabahçe'deki çalışma ofisinde kabul edecek.(14.00)

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski başbakanlardan Bülent Ecevit'in 5. ölüm yıl dönümü sebebiyle Ankara'da düzenlenen CHP 3. Genel Başkanı Bülent Ecevit'i Anma Toplantısı'na katılacak. (10.30)

Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit ölümünün 5. yıl dönümünde CHP ve DSP'liler tarafından mezarı başında anılacak. (09.30-11.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Van ve Erciş'te incelemelerde bulunacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Gaziantep'te rehabilitasyon merkezleri ile çocuk yuvaları ve huzurevini ziyaret edecek. (13.30-15.00)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ Van'da brifing alacak, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ni açacak. (09.30-15.30)

Pakistan'ın özerk Keşmir bölgesinin Cumhurbaşkanı Serdar Yakup Han, deprem bölgesini ziyaret edecek. (09.30-16.00)

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Silivri'de tutuklu bulunan milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal'ı ziyaret edecek. (10.00)

DSP İzmir İl Başkanlığı, ölümünün 5. yılında Bülent Ecevit'i anmak için çelenk koyup lokma döktürecek. (10.00-12.00)

Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesi hastanelerde yatan vatandaşları ziyaret edecek. (10.00)

Demokrat Parti Erzurum İl Yönetim Kurulu üyeleri ortak basın toplantısı düzenleyecek.(13.00)

Erzurum Karskapı Askeri Şehitliği'ndeki çevre ve kabir düzenlemeleri planlanan tarihte bitirilemedi.

Kırşehir'de bir yılda 70 bin hastayı tedavi eden Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin depreme dayanıksız olduğu ortaya çıktı.

Rusya'da 4 Kasım 'Ulusal Birlik Günü' kutlamaları çerçevesinde ülkenin meydanları gösteri alanına döndü. Başkent Moskova ve diğer illerde neo-Nazi gruplardan binlerce gösterici, yabancı ve göçmen karşıtı sloganlar attı. Kremlin yanlısı genç grup Naşi'ler ve anti-faşist gruplar ise birlik çağrısı yaptı.

Rusya'nın önde gelen beş et üreticisi arasında yer alan Türk iş adamı Mustafa Çalkan, Rusya'da yatırımlarını yeni 100 mağaza ile büyütüyor. Beş fabrikanın yanı sıra, sucuk, salam ve sosis fabrikasını da mart ayında hizmete sokacak olan Türk girişimci, Ekol markası ile Rusya'da helal kesim et üretiminin lider firması olarak biliniyor. Yüz mağaza zincirinin ilkinin açılışını başkent Moskova'da Türk iş adamları ile birlikte gerçekleştiren Çalkan, ?2015'e kadar hedefimiz 100 mağaza. Bugün iki mağazanın açılışını gerçekleştiriyoruz. İlk adım olması açısından önem taşıyor. Bu mağaza ile her kesime hizmet vermeyi hedefliyoruz.? dedi.

Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev ve Rusya Başbakanı Vladimir Putin, '4 Kasım Ulusal Birlik Günü'nü Nijni Novgorod kentinde birlikte kutladı.

Spor Toto Süper Lig'de; Orduspor-Gaziantepspor, Manisaspor-MP Antalyaspor, Kardemir D.Ç. Karabükspor-Eskişehirspor, Galatasaray-Mersin İdman Yurdu maçları oynanacak. (13.00/13.00/16.00/20.00 )

Takımların maçlara yönelik çalışmaları takip ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber