6 Kasım 2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2011 10:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çadır kentte depremzedelerle bayramlaşacak ve kahvaltı edecek, Van Valisi Münir Karaloğlu'ndan kriz merkezinde brifing alacak. (09.30)

Cumhurbaşkanı Gül, Gedikbulak köyünde, Erciş'te çadır kentte, Van Yolu Caddesi'nde depremde hasar gören yerlerde incelemelerde bulunacak. (11.00/11.55/13.20)

Ankara'da siyasi parti liderlerinin Kurban Bayramı ziyaretleri takip edilecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, depremzedelerle bayramlaşmak için Van'a gidiyor. Kılıçdaroğlu kurbanını Van'da kestirecek. (09.10)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Diyarbakır'da bayramlaşma programına katılacak. (13.00)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Polisevi'nde resmi bayramlaşma programına katılacak. (11.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Gaziantep'te bayram kutlamalarına katılacak.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman Bölge Devlet Hastanesi, Çocuk Yuvası ve Kimse Yok Mu Derneğini ziyaret edecek, Öğretmenevi'nde bayramlaşma programına katılacak. (14.00-17.00)

Libya Büyükelçiliği'nde düzenlenecek basın toplantısı ile Türkiye'de tedavi gören Libyalı hastalarla ilgili bilgi verilecek, Ankara'da tedavi gören Libyalı hastalar kaldıkları hastanelerde ziyaret edilecek. (13.00)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kayışdağı Darülaceze sakinlerini ziyaret ederek bayramlarını kutlayacak. (15.00)

Kurban Bayramı'nın 1. gününe dünyanın dört bir tarafındaki Müslümanlar, bayram namazı ile başlıyor. Yurt dışındaki Kurban Bayramı etkinlikleri takip ediliyor.

Rusya'nın başkenti Moskova'da yıkılan tarihi caminin yerine geçici olarak kurulan "Çadır Cami" de on binlerce Müslüman birlikte Bayram namazı kıldı.

Çin'in başkenti Pekin'de yaşayan Azeriler, Kurban Bayramı'nın düzenledikleri yemekli etkinlikle kutladı.

Süper Lig'de Trabzonspor, sahasında Kayserispor'u konuk edecek, Beşiktaş ise deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. (16.00-19.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber