16 Kasım 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2011 09:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

16 Kasım 2011 Çarşamba

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde Kolombiya Büyükelçisi Fernando Panesso Serna'yı kabul edecek. (14.30)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Meclis muhabirleriyle bir araya gelecek. (09.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Rixos Otel'de ?'Eşi Vefat Etmiş Kadınlar İçin Sosyal Yardım Programı'' toplantısına katılacak. Erdoğan daha sonra Başbakanlık Merkez Bina'da Irak Ulusal Meclis Başkanı Usame El Nuceyfi ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i ayrı ayrı kabul edecek. (11.00/13.00/14.30)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İş-Kur ve İşçi Emeklikleri Derneği'nin toplantılarına katılacak. (10.00/14.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Thomas Mirow'u kabul edecek. (12.00)

Meclis Plan Bütçe Komisyonu'nda Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile AB Bakanlığı'nın bütçeleri görüşülecek. (10.00)

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, vereceği suç duyurusu dilekçesiyle 'Kendimi İhbar Ediyorum' kampanyasını başlatacak. (11.00)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Şanlıurfa'da "Türk Yerel Medyası AB Yolunda" projesi kapsamında düzenlenen 7. Bölgesel Bilgilendirme Toplantısı'na katılacak.(10.00)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Türkiye Gazeteciler Sendikası ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'ne, depremde hayatını kaybeden gazeteciler için taziye ziyaretinde bulunacak. (10.00, 10.30)

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul'daki kooperatifler tarafından Van için toplanan yardım çekini Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar'a teslim edecek. (10.30)

Van ve Erciş'teki depremde evlerini kaybeden vatandaşlardan 900'ü misafirhanelerde ağırlanmak üzere Bursa'ya gelecek.

Dünyada ilk çalışma olan ?80 Metre Uzunluğundaki Tek Resim Sergisi'nin tanıtım toplantısı yapılacak. (10.00)

Erzurum Atatürk Üniversitesi tarafından, Kültür ve Gösteri Merkezi'nde 'Bütün Yönleriyle Erzurumlu İbrahim Hakkı' Sempozyumu ve 'Erzurum'dan Tillo'ya' temaIı fotoğraf sergisi düzenlenecek.(13.45)

Macaristan Cumhurbaşkanı Pal Schmitt'e, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde düzenlenecek törende fahri doktora diploması verilecek. (11.30)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Hindistan'da temaslarda bulunuyor.

Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu KKTC'de Kamu-Sen'i ziyaret edecek.

Rusya'nın eski başbakanlarından Yevgeni Primakov, İsrail'in İran'ın nükleer tesislerine saldırı düzenleyebileceğini, ancak bunun çok tehlikeli sonuçları olacağını söyledi. Russia Today'e özel açıklamada bulunan Primakov, Tunus ve Mısır'da ayaklanmaların dışarıdan bir müdahale olmadan gerçekleştiğini, ancak Libya ve Suriye'de silahlanan muhalefetin dış destek aldığını söyledi.

AVRASYA FEED

AB Dış Politika Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton, Azerbaycan ve Ermenistan'da temaslarda bulunacak.

SPOR

Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da futbolcular basın toplantısı düzenleyecek. Yeşil-beyazlı ekip daha sonra antrenman yapacak. (10.15- 11.00)

Adana Futbol İl Hakem Komitesi Başkanı Altan Öncül yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, futbol hakemleri ile ilgili bir basın toplantısı yapacak. (13.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber