Öğrencilerle kavga eden yurt sahibi silaha sarılınca ortalık karıştı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Kasım 2011 15:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adapazarı'nda üniversite öğrencisi gençlerle yurt sahibi arasında çıkan kavganın ardından yurt sahibi tabancaya sarılıp havaya ateş edince heyecanlı saatler yaşandı.

Alınan bilgilere göre olay dün akşam saatlerinde Adapazarı kent merkezinde bulunan üniversite öğrencilerinin kaldığı özel bir yurtta meydana geldi. İddialara göre Sakarya Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki E.S. bir süre önce telefonunun yurtta kaybolması nedeniyle spor salonundaki dolabında bulunan spor ayakkabısını çalınabilir endişesiyle odasına çıkartmak istedi. Ancak yurt sahibi Hüseyin G. Bu isteği kabul etmedi. Bunun üzerine üniversiteli E.G. ile tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce iddialara göre olaya E.G.nin arkadaşları da karıştı ve yurt sahibi Hüseyin Güler tartaklandı.

Gençlerin elinden kurtularak dışarıdaki otobmobilinin yanına kaçan yurt sahibi aracından aldığı taşıma ruhsatlı tabancasıyla havaya ateş etti. Silah sesleri üzerine olay yerine gelen polis yurt sahibi ve olaya karışan üniversiteli E.S.yi gözaltına aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber