Meslek lisesinde bıçaklı kavgada 3 öğrenci yaralandı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Kasım 2011 14:03, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

ESKİŞEHİR Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde tuvalette birbirlerine su atan öğrencilerin şakası kavgaya neden dönüştü, 3 öğrenci bıçakla yaralandı.

Vişnelik Mahallesi'ndeki Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde bugün saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda alınan bilgilere göre erkek öğrenci tuvaletlerinde bir grup lise 4'üncü sınıf ile lise 2'inci sınıf öğrencileri birbirlerine su atarak şakalaştı. Şakalaşma kısa sürede tartışmaya ardından da bıçaklı kavgaya dönüştü.

Olayda öğrencilerden Uğur Yiğit karnından, Gökhan Yılmaz bacağından ve Mehmet Hilmi Özyeğen de elinden bıçakla yaralandı. Yaralılardan Uğur Yiğit ile Mehmet Hilmi Özyeğen 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne, Gökhan Yılmaz da Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 12-P sınıfı öğrencisi Uğur Yiğit'in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Polis, bıçaklı kavga olayına karışan öğrenciler E.N., C.K., B.A., O.K., C.D. ve M.C.'yi gözaltına aldı olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber