Konya'da 30 yaşındaki sınıf öğretmeni intihar etti/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 28 Kasım 2011 13:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KONYA'da yalnız yaşayan 30 yaşındaki sınıf öğretmeni N.K., henüz belirlenemeyen nedenle apartmanın 9'uncu katındaki evinin penceresinden beton zemine atlayarak yaşamını yitirdi.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Altınekin İlçesi'ne bağlı Akıncılar Köyü İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan bekar N.K., henüz belirlenemeyen nedenle evinin penceresinden atladı. K'ın beton zemine düştüğü fark eden komşuları ambulans çağırdı. K'ın duran kalbi, sağlık görevlileri tarafından ambulans içinde yapılan kalp masajıyla çalıştırıldı. Ardından Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan ve tedavi altına alınan K., yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Komşuları polise verdiği ifade de, Nazmiye Kahraman'ın yüksek sesle telefonla konuştuğunu ve karşısındaki kişiyle tartıştığını, bu sırada pencereden baktıklarında ise K.'ı düşerken gördüklerini söyledi.

Bunun üzerine polis, kilitli olan evinin kapısını çilingir yardımıyla açıp evde inceleme bulundu. K.'ın akşam yemeğini hazırladığı ve internette sosyal paylaşım sitesinde bir kişiyle sohbet ettiğini belirledi. K.'ın dizüstü bilgisayarı ve cep telefonuna incelenmek üzere el konuldu.

Yapılan otopsisinde iç kanamaya bağlı yaşamını yitirdiği saptanan K.'ın cenazesinin memleketi Tekirdağ'dan gelecek olan ailesine teslim edileceği belirtildi. 2007 yılından itibaren sözleşmeli öğretmen olarak görev yapan K.'ın son yapılan atamalarda kadroya atandığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber