Havalar nasıl olacak? - HARİTALI/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Kasım 2011 09:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yüksek basınç merkezinin etkisi altında bulunan ülkemizde, Doğu Karadeniz, Samsun, Ordu, Ardahan ve Kars ile gece saatlerinden itibaren Van ve Hakkari çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlar kıyılarda yağmur, diğer yerlerde kar şeklinde olacak. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Önemli bir değişiklik beklenmiyor, gündüz sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında, gece sıcaklıklarının iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin 5-7 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzeyli yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetlice esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Güney ve doğusunda bu sabah ve gece saatlerinde hafif sis bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde, bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer hafif sis bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu, zamanla doğusu parçalı ve çok bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer hafif sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile zamanla Samsun ve Ordu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlar kıyılarda yağmur, iç kesimlerde kar şeklinde olacak. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla kuzey ve doğusu çok bulutlu, Kars ve Ardahan ile gece saatlerinden itibaren Van ve Hakkari çevreleri aralıklı kar yağışlı geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde, doğusunda kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde kuzey kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber