Hırsız arayan polis çatıdan düşerek ağır yaralandı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Aralık 2011 11:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKDENİZ Sanayi Sitesi'nde çalan alarm nedeniyle işyerinin çatısını kontrol eden polis memuru Ahmet Yıldız altı boş olan kartonun üzerine basınca 7 metreden beton zemine düştü.

Ağır yaralanan ve vücudunda çok sayıda kırık bulunan polis memuru Yıldız, ambulansla hastaneye götürüldü.Olay saat 03.30 sıralarında Akdeniz Sanayi Sitesi, 5029. Sokak'ta meydana geldi. Bir işyerinin çalan alarmı nedeniyle bölgeye gelen Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün asayiş ekiplerinde görevli polis memuru Ahmet Yıldız ve bir meslektaşı, çevreyi kontrol etti. İşyerinin çatısına çıkan Yıldız, altı boş olan kartonun üzerine basınca mobilya atölyesinin içerisine düştü. Yaklaşık 7 metreden beton zemine çakılan Yıldız, ağır yaralandı. Gürültü üzerine ekip arkadaşının çatıdan düştüğünü anlayan diğer polis memuru olay yerine itfaiye ve ambulans gönderilmesini istedi. Meslektaşları tarafından sedyeyle dışarı çıkarılan Ahmet Yıldız olay yerine gelen ambulansa alındı. Bu sırada yaralı meslektaşlarının görüntülenmesini istemeyen bazı polisler gazetecilerin üzerine yürüdü.Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alınan Yıldız'ın kalça kemiği, ayak parmakları, bacakları, kaburgaları ve omzunda çok sayıda kırık olduğu belirlendi.

Çöken alanda inceleme yapan ekipler işyeri sahiplerinin ifadelerine başvurdu.Geçen ay aynı sanayi sitesinde çatıya çıkan güvenlik görevlisi Yusuf Çelik de gün ışığından faydalanmak için yerleştirilen polyester levhanın üzerine basarak beton zemine düşmüş ve ağır yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber