Otomobilde Aralık ayı kampanyaları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2011 12:57, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Otomobil pazarından daha fazla pay almayı ve yıl sonu satış hedeflerini tutturmayı amaçlayan yerli ve yabancı otomotiv firmaları, Aralık kampanyalarını başlattı.

Türkiye'deki doymamış otomobil pazarından daha fazla pay almayı ve yıl sonu satış hedeflerini tutturmayı amaçlayan yerli ve yabancı otomotiv firmalarının, aralık ayında devreye soktuğu kampanyalar tüketiciye yaradı.

Firmalar, ''ÖTV'nin tamamı bizden'', ''12-24 ay arasında sıfır faiz'', ''peşin ödemede ek indirim'' gibi cazip ödeme seçenekleri sunuyor.

Fiat'tan ''Yılın fırsatı''

Fiat, aralık ayında ticari araç modelleri için ''Yılın Fırsatı'' sloganıyla devreye soktuğu ve 31 Aralık'a kadar geçerli olacak kampanya ile müşterilerine 2012 model hafif ticari modellerine yüzde 19.5'e varan indirim avantajları sunuyor.

Müşterilerine ayrıca ''ÖTV'nin tamamı bizden'' diyen Fiat, ticari araç modelleri için ''Koç Fiat Kredi'' desteğiyle Fiat Finans'tan kredi kullanacak olan müşterilerine, yüzde ''0'' faizle 20 aya kadar vadeli özel kredi imkanı tanıyor.

Kredi yerine peşin alımı tercih eden Fiat müşterilerini ise yüzde 4.5 oranında ek indirim fırsatı bekliyor.

Aralık kampanyası kapsamında, 2012 model Fiat marka otomobillere ise yüzde 15'e varan oranlarda fiyat avantajlarıyla sahip olunabiliyor. Fiat müşterileri tarafından büyük ilgi gören ''Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Linea'' kampanyasından yararlanmak isteyenlere de Aralık ayında son bir şans sunuluyor.

Binek modeller için ayrıca ''Koç Fiat Kredi'' desteğiyle Fiat Finans'tan kredi kullanacak olan Fiat müşterileri, yine yüzde ''0'' faizle 20 aya kadar vadeli özel kredi fırsatından yararlanabiliyor.

Renault'tan ''mutluluk formülü''

''Renault'tan tüm taleplere ayrı çözüm: Mutluluk formülü'' sloganıyla sunulan kampanya, aralık ayında cazip fırsatlarla yeni bir Renault sahibi olma fırsatı sunuyor.

Renault'un, tüm binek Renault modellerinde ve Yeni Kangoo Multix'te geçerli olan kampanya dahilinde, 24 bin liraya varan kredi tutarı ve 12 ay vade için yüzde ''0'' faiz avantajı ya da 48 bin liraya varan kredi tutarı ve 48 aya varan vade için yüzde 0,95 sabit faiz avantajı ya da düşük aylık ödemelerle ''Tüm Renault'lar 300 lira Taksitle'' seçenekleri yer alıyor.

Bunların yanı sıra 5 bin liraya varan indirim fırsatı da bulunuyor.

Ayrıca Renault ticari araçlara özel ''Düşük Faizli'' ve ''Şimdi Al Nisanda Öde'' avantajını sunan kampanya da aralık sonuna kadar geçerli olacak.

Ford'dan ''Mavi Işık Fırsatları''

Ford, aralık ayına özel ''Mavi Işık Fırsatları'' adını verdiği kampanyasında, tüm binek araçlarında 24 ay vadeli 24 bin TL krediye ''0'' faiz avantajı sunuyor.

Kampanya avantajları arasında, Ford Options ile aylık 288 TL'den başlayan taksitler ve ücretsiz kasko fırsatı da müşterileri bekliyor.

Transit Connect Kombi'ye ÖTV farkı ödemeden sahip olma fırsatı sunan Ford, 24 ay vadeli 24 bin TL krediye yüzde ''0'' faiz avantajı, balon ödemeli kredi avantajı ve aylık 641 TL'lik taksitlerle Transit, aylık 473 TL'lik taksitlerle de Transit Connect sahibi olma imkanı tanıyor. Ayrıca, kasko alana 1 yıl boyunca geçerli 200 TL'lik hediye çeki veriliyor.

Ford Transit, Transit Connect ve Ranger modellerine, 24 bin TL için 24 ay yüzde ''0'' faizli kredi imkanı ile sahip olunabiliyor.

Volkswagen

Volkswagen ise bazı 2012 modelleri için kuru sabitledi. 2012 model Volkswagen Scirocco, Tiguan ve CC modellerinde, 1 avroyu, 2,19 TL'ye sabitledi. 3 Aralık 2011 tarihi itibarıyla başlayan bu kampanya, 15 Aralık 2011 tarihine kadar geçerli olacak.

Volkswagen, ayrıca kasımdaki kampanyalarına aralık ayında da devam ediyor. Bu kampanya dahilinde Jetta, Passat ve Passat Variant modelleri, yüzde 4'e varan indirimler ile sunulmaya devam ediyor.

Polo ve Golf modellerinde ise kasım ayında sunulan avantajlı fiyatlar aralıkta da geçerli olacak.

Peugeot

Peugeot'un, ''Peugeot almamak için sıfır bahaneniz var'' sloganıyla tanıttığı kampanya çerçevesinde, dosya masrafsız, 18 aya varan vade imkanıyla yüzde ''0'' faizle 30 bin TL'ye varan kredi imkanı tanıyor.

Ayrıca, 2012 model Peugeot Tepee araçlarda 12 ay vadeyle 15 bin TL'lik kredi imkanı sunan Peugeot, Bipper Tepee Kombi Comfort 1.4 HDi 70 hp modelini 27 bin 990 TL'den, Partner Tepee Comfort 1.6 HDi 75 hp modelini de 34 bin 490 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor.

Hyundai

Hyundai, 15.000 TL'ye yüzde ''0'' faiz, dosya masrafsız kredi seçeneği, 4 bin TL'den başlayan düşük peşinat ve 60 aya varan vade seçenekleri sunuyor.

Hyundai Finans ödeme seçeneklerinin bireysel müşteriler için geçerli olduğu belirtilen kampanyada, yüzde ''0'' faiz, 12 aya kadar vadeli krediler de kullanılabiliyor. Bu koşulların benzinli araçlar için geçerli olduğu belirtiliyor.

Opel

Opel, Insignia dizel modellerinin ÖTV farkını kendisi karşılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber