İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş'ın da içinde bulunduğu araç kaza yaptı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2011 20:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da içinde bulunduğu araç başka bir araçla çarpıştı.a

Başkanlığını yaptığı Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı (UCLG) Toplantısı ardından İstanbul'a dönen Kadir Topbaş,Atatürk Havalimanı'nda toplantıyı değerlendirdi.

Toplantıya, yaklaşık 40 ülkeden 400'ün üzerinde başkan ve yetkilinin katıldığını aktaran Topbaş, toplantı aralarında belediye başkanlarıyla ikili görüşmeler yaptıklarını kaydetti.

Dünyanın artık yerelden güç alarak kalkındığını dile getiren Topbaş, ?Dünya'daki ekonomik global krizde de yerel yönetimlerin önemli rolü vardır. Toplantıda, özellikle küresel birtakım sıkıntıları aşmada yerel yönetimlerin omuzlarında bir yük olduğu dile getirildi. Yerel yönetimlerde başarılarımız takdir edilmektedir. Hükümetimizin başarıları da dünya tarafından farklı algılanmakta ve takdir edilmektedir.? dedi.

TOPBAŞ'IN DA İÇİNDE BULUNDUĞU ARAÇ KAZA YAPTI

Öte yandan, Başkan Kadir Topbaş ve heyet üyelerini Atatürk Havalimanı'nda uçaktan VIP Salonuna getiren VIP aracı ile aprondaki bir follow me aracı çarpıştı. Çarpışma sırasında, heyette bulunan Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Bürosunda görevli Cem Kaan Gündoğar hafif yaralandı. Gündoğar'ın tedavisi ayakta yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber