Polis karakolu telefon kablolarını çalan 4 kişi yakalandı/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Aralık 2011 17:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MARDİN'de Çarşı Polis Karakolu'na ait telefon kablolarını çalan ve yaşları 16 ila 18 arasında değişen 4 şüpheli kısa sürede yakalandı. .

Mardin merkezde bulunan Çarşı Polis Karakolu'nun telefon kablolarını çalan hırsızlar güvenlik kamerasına yakalanınca yakayı ele verdi. Yaşları 16 ila 18 arasında değişen 4 hırsız, polis karakolunun önünden geçerek yan sokaktan karakolun arka duvarındaki kabloları söktü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsızlardan biri,çevreyi gözetlediği ortaya çıkan kamera kayıtlarında, hırsızların ellerindeki tellerle kaçıştığı görüldü.

Polisin fark ettiğini anlayan V.N., M.B. ve B.T. ve S.I. isimli hırsızlar, söktükleri kablolarla hızlı bir şekilde kaçmaya çalışmaları, saniye saniye kameralar tarafından kaydedildi.

Eşkal taramasından izlerini bulan polis, 4 hırsızı evlerinden alarak savcılığa teslim etti. Savcılıktaki ifadelerinde suçlarını itiraf eden çocuk hırsızlar, daha sonra mahkemede hakim karşısına çıktı. Yaşları küçük olduğu için serbest bırakılan hırsız çocuklara psikolojik destek verildiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber