25/12/2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2011 09:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eski Başbakanlardan Adnan Menderes'in oğlu Aydın Menderes, İstanbul Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Topkapı'daki anıt mezarda toprağa verilecek. Cenaze namazına Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek de katılacak. (12.00)

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek programlara katılacak. (09.00-10.30)

Büyükelçiler Konferansı kapsamında Dışişleri Bakanlığı'nda düzenlenen terörle mücadele oturumuna Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Kamu Güvenliği Müsteşarı Büyükelçi Murat Özçelik katılacak. (11.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Aydın Menderes'in köyünü ziyaret ettikten sonra İzmir Karabağlar AK Parti İlçe Kongresi'ne katılacak. (10.00 - 13.30)

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenecek İl Danışma Toplantısı'nda değerlendirmelerde bulunacak. (12.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Taner Yıldız, Kayseri'de viyadük açılışı yapacak, Kayseri Ticaret Odası Meclis toplantısına katılacak. (13.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa'da partisinin İl Gençlik Kolları Kongresi'ne iştirak edecek. (15.00)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'da 'İnovasyona Dayalı Bölgesel Turizm Stratejisi ve Eylem Planı' kapanış toplantısına katılacak. (10.00-22.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki temasları takip edilecek.

SPOR

Fenerbahçe taraftarları "Her şeyin farkındayız, sonuna kadar yanındayız" sloganıyla Kadıköy'de miting düzenleyecek. (11.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber