Sahte doktor dolandırdı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2005 17:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'da kendisini doktor olarak tanıtan bir kişi, bir hastadan hastane içinde, özel muayene parası diye 20 milyon lira (20 YTL) para alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, Samsun Devlet Hastanesi Üroloji Servisi'nde bugün meydana geldi. Kendisini doktor olarak tanıtıp tedavi olmak için Asarcık İlçesi'ne bağlı Yeni Ömerli Köyü'nden hastaneye gelen Yusuf Güleç'ten (29), 20 milyon lira para alan dolandırıcı kayıplara karıştı. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan Yusuf Güleç, polise şikayette bulundu.

Cebindeki son parayı dolandırıcıya kaptırdığını belirten Yusuf Güleç, "Yanıma gelip kendisinin doktor olduğunu söyleyip resmi evrakların fotokopisini çektirip gelmemi söyledi. Ben de kendisine inanıp fotokopi çektirdim. Benden evrakların fotokopisini alarak, 'Sen şimdi bana 20 milyon lira ver. Seni özel muayene ettireceğim' dedi.

Parayı alıp kayıplara karıştı" diye konuştu.

Hastanenin aynı servisinde önceki gün de bir hasta yakınının, kendisini doktor olarak tanıtan kişi tarafından dolandırılarak cep telefonunun alındığı öğrenildi.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber