Aydın Menderes'in eşi: Keşke başka bir hastaneye gitseydik

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2011 15:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın Menderes'in eşi Ümran Menderes, hastanede yanlış teşhis konulduğuna yönündeki haberleri değerlendirdi. Eşini toprağa verdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Menderes, "Hastaneleri suçlamak değil ama keşke bu hastaları (Omurilik felçli hastaları) daha iyi bilen bir yere gitseydik." dedi.Tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği sebebiyle hayatını kaybeden Aydın Menderes, Fatih Camii'nde kılınan namazın ardından Anıt Mezar'daki aile kabristanlığına defnedildi. Mezara gelenlerin ayrılmasının ardından Ümran Menderes, gazetecilerin sorularını cevapladı. Menderes, eşi Aydın Menderes'i kaybetmenin çok zor olduğunu söyledi. Aydın Menderes'in sevilen sayılan bir kişi olduğunu kaydeden Ümran Menderes, eşinin kazadan sonra da boş durmadığını onun için huzurlu olduğunu dile getirdi. Menderes, eşine "Hayat bağımdı" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Hastanede yanlış teşhis konulduğu yönündeki sözlerinin hatırlatılması üzerine Menderes, "Hayır hayır, çok yanlış. Ben baştan sona anlatmıştım. 'Sıkıntıları Ağustos ayında başladı.' demiştim. Evimize bir doktor geldi. Kendi arzu etmişti. Keşke hastaneye bizi sevk etseydi." diye konuştu.

Daha sonra özel bir hastaneye gittiklerini anlatan Menderes, orada eşinin biraz düzelir gibi olduğunu söyledi. Özel hastanede yaklaşık 1 hafta kaldıklarını anlatan Ümran Menderes, "Çünkü Aydın daha önce gittiğimiz hastanelerde biliyorlardı. Omurilik felci olduğu için biraz zor bir durum bu. Diğer hastanelerde de doktorlarımız ayrıldı. Sonradan gittik Atatürk Hastanesi'ne iyi bir hastane. Eşimi İyi etmek için didindiler." ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber