Başkent sağlık kampüsünün temeli Nisan ayında atılacak

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2011 16:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl, Başkent'te yapılacak olan sağlık kampüsleri ile ilgili işlemlerin büyük ölçüde tamamlandığını Nisan ayı içerisinde temellerin atılabileceğini söyledi.

Erdöl Ankara'nın Polatlı İlçesine yapılacak olan Bölge Hastanesinin yerinde inceleme yapmak için Polatlı'ya geldi. AK Parti Polatlı ilçe teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Cevdet Erdöl burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin,"Başkentte yapılacak olan sağlık kampüslerinin son durumu nedir?" şeklindeki sorusuna cevap veren Cevdet Erdöl, "Etlikteki ve Bilkent'teki hastane kampüsleri ile ilgili işlemler, büyük ölçüde tamamlandı. İhaleleri neticelendi. Etlikteki, süreç olarak daha önde olmakla birlikte her ikisini de Nisan ayı içerisinde temel atma aşamasında olacağını söyleyebilirim. Yani hem etlikte, hemde Bilkent'te Nisan ayı içerisinde atabiliriz." dedi.

Hastane kampüslerinin Ankara için çok büyük artı değer olacağını vurgulayan Erdöl, "Başkanımızın söylediği gibi, ?Ankara Sağlığında Başkenti olacak.' sözünün içini ve altını dolduracak önemli adımlar. Hem Ankara'ya hem de Türkiye'mize ve milletimize hayırlı olsun diliyorum." şeklinde konuştu. Milletvekili Erdöl ayrıca Polatlı'ya yapılacak olan 300 yataklı hastanenin de hayırlı, uğurlu olmasını sözlerine ekledi.

Daha sonra AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl, Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, Polatlı Dua Tepe Devlet Hastanesi Başhekimi Aşır Eraslan, AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Öztürk ve beraberindekiler Polatlı'ya yapılacak olan 300 yataklı bölge hastanesini yerinde incelemelerde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber