Havalar nasıl olacak? - HARİTALI/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Ocak 2012 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Artvin,Ardahan ile öğlen saatlerine kadar Van ve Hakkari çevreleri yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarda yağmur,iç kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor. Ülkenin iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesinin görülmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin batı kesimlerinde 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Marmara ile Batı Karadeniz'de güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

BUZLANMA, DON VE SİS UYARISI: Ülkenin iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis olayının görülmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Trakya ile bölgenin güneydoğusunda sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesinin görülmesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesinin görülmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesinin görülmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis hadisesinin görülmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesinin görülmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı, Doğu Karadeniz'in dogusu Hopa çevreleri yağmur, Artvin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesinin görülmesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, doğusunun çok bulutlu, Ardahan ile öğle saatlerine kadar Van ve Hakkari , Ağrı, Iğdır, Van ve Hakkari çevrelerinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçmesi bekleniyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesinin görülmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber