DEDAŞ, vatandaşı sahte görevlilere karşı uyardı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ocak 2012 14:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dicle Elektrik Dağıtım Şirketi (DEDAŞ) Batman İl Müdürlüğü, kendilerini görevli olarak tanıtıp, bazı abonelerden para talebinde bulunan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

DEDAŞ'tan yapılan açıklamada, yapılacak işlemler için para talebinde bulunulması halinde, vatandaşların söz konusu şahısları ilgili mercilere ihbar edilmesi istendi. DEDAŞ, yaptığı açıklamada şunlara dikkat çekti:

Son günlerde edindiğimiz bilgiler doğrultusunda, bazı kişilerin kendilerini DEDAŞ görevlisi olarak tanıtıp, bazı abonelerden para talebinde bulundukları iddia edilmektedir. DEDAŞ görevlisi olarak kendilerini tanıtıp, evlerinizde veya iş yerlerinizde herhangi bir kontrol için gelen kişilerden kimliklerini görmeden işlem yaptırmamanız ve ayrıca, yapılacak olan işlemler için de para talebinde bulunulması halinde, kurumumuz 213 30 01/223 ve 155 polis imdat telefonlarına ihbar etmeleri önemle duyurulur."

Açıklamada ayrıca, inşaat çalışmaları tamamlanmış ve taşınmaya hazır gelen yerlerden de herhangi bir cezai yaptırım ile karşılaşılmaması için biran önce elektrik abone işlemlerini yaptırmaları istendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber