İstanbul'da, fırtına hayatı olumsuz etkiliyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2012 16:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da öğlen saatlerinden itibaren etkili olan fırtına ve poyraz, hayatı olumsuz etkiledi. Hava muhalefeti nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş.'nin (İDO)bazı dış hat seferleri iptal edildi.

Meteoroloji'nin elverişsiz hava şartları ile ilgili uyarısı İstanbul'da etkisini göstermeye başladı. Öğlen saatlerinde başlayan Poyraz, deniz ulaşımını da olumsuz etkiliyor.

İDO'dan alınan bilgiye göre, bugün 18.00'deki Bostancı - Yenikapı seferi, 17.15'deki Bostancı-Yenikapı- Armutlu - K. Armutlu, 15.00'deki Kadıköy-Yenikapı-Bursa ve yarın 07.30'daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı seferleri hava muhalefeti sebebiyle iptal edildi.

Soğuk ve hava ve rüzgar Taksim'de de etkili oldu. Zaman zaman etkili olan aşırı rüzgar nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Sert rüzgara şemsiyeleriyle yakalanan vatandaşlar ve turistler, yürümekte zorlanınca çareyi şemsiyelerini kapatmakta buldu. Bazı vatandaşlar ise aşırı soğuk ve rüzgardan atkılarıyla korundu. Şiddetli Poyraz'a şemsiyelerini siper eden bazı vatandaşların, şemsiyeleri ise ters döndü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber