Ankara'da araçlar yolda kaldı/Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Ocak 2012 09:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkent'te akşam saatlerinden itibaren başlayan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun kar yağışı nedeniyle yollar beyaza büründü. Çankaya Köşkü ve Başbakanlık Resmi Konutunun önünde onlarca araç yolda mahsur kalırken, trafikte uzun kuyruklar oluştu. Köşk önünde meydana gelen kazalar ise kameralara yansıdı.

Başkent akşam saatlerinden itibaren yoğun kar yağışı altına girdi. Yoğun kar yağışı nedeniyle bir çok araç yollarda mahsur kalırken, çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi. Protokol yolu olarak bilinen Çankaya Köşkü ve Başbakanlık Resmi Konutu önünde onlarca araç yollarda mahsur kaldı. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler araçlarını yol kenarına çekerek, tekerleklerine zincir taktı. Köşk önünde meydana gelen bazı kazaları ise kameralar saniye saniye kaydederken, bazı sürücüler ise belediyeye tepki gösterdi. Tuzlama çalışmalarının ardından uzun uğraşlar sonucu köşk önündeki trafik normale döndü.

Büyükşehir Belediyesine ait araçlar ise kar yağışının başlamasının ardından yollarda tuzlama ve kar küreme çalışmaları yaptı.


Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber