20 Ocak 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ocak 2012 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Niğde'de Valilik ve Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, cuma namazını Alaaddin Camii'nde kılacak. Niğde protokolü ve kentin ileri gelenleriyle öğle yemeğinde bir araya gelecek Gül, Garnizon Komutanlığı, Niğde Üniversitesi Rektörlüğü ve Calmio Süt AŞ ziyaretlerinin ardından İstanbul'a hareket edecek. (10.00-16.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda, Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap'taki hak sahiplerinin kura çekim törenine katılacak. (14.00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde vatandaşlarla buluşacak; Gebze Marmara Kamyon Garajı'nı ziyaret edecek; Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde işten çıkarılan ve 236 gündür grev yapan işçileri dinleyecek; kentsel dönüşüm alanı ilan edilen İnönü Mahallesi'nde incelemede bulunacak. (13.00-17.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa'da Nejat Yeter'in kızının nikah törenine katılacak. Bakan Arınç, daha sonra Demirtaş OSB yetkilileriyle bir araya gelecek. (14.00/21.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Güney Kore Dışişleri ve Ticaret Bakanı Sung-Hwan ile Bakanlıkta görüşecek. İki bakan görüşmenin ardından basın toplantısı düzenleyecek. (10.00-11.30)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ndeki özel okulda okuyan çocuklara karne dağıtımı için Milli Eğitim Bakanlığı'nda bir araya gelecek. (16.00)

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Ankara MEV Gökkuşağı Eçem Anaokulu ve İlköğretim Okulu karne dağıtım törenine katılacak. (13.30)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir'de 'Neşe ve Karikatür Müzesi'nin açılışına katılacak. Daha sonra Kemeraltı Derneği yönetimi ile görüşecek. (11.30-12.45)

Tarım Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in açıklamalarıyla gündeme oturan süt ve gıda güvenliği konusuyla ilgili Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından basın toplantısı yapılacak. (11.00)

Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Dr. Fatih Erbakan, SP İzmir İl Teşkilatı'nın 'Genişletilmiş Divan Toplantısı'na katılacak. (19.30)

Yerel yönetim sendikaları, Meclis önünde belediye ve özel idarelerde yapılan toplu sözleşmelere dokunulmaması için ortak basın açıklaması yapacak. (11.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul'da 'Ergene Havzası Koruma Eylem Planı'nı açıklayacak. (11.00)

2013 Akdeniz Oyunları'na ev sahipliği yapacak Mersin'de inşa edilecek 4 tesisin temel atma töreni, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın katılımıyla gerçekleştirilecek. (10.00)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Valiliğini ziyaret edecek, AK Parti Gençlik Kolları toplantısına katılacak. (14.30/20.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfa'da karne dağıtım törenine katılacak. Bakan Çelik ayrıca çeşitli açılış ve toplantılara iştirak edecek.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız'ın katılımıyla Bahçelievler Dr. Refik Saydam İlköğretim Okulu'nda karne dağıtım töreni gerçekleştirilecek. (10.00)

Eski YÖK Başkanı Erdoğan Teziç, Adana Barosu tarafından düzenlenen 'Anayasa' konulu konferansa konuşmacı olarak katılacak. (14.00)

Merkez Bankası, ocak ayının ikinci yarısına dair beklenti anketini yayınlayacak. (14.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gürcistan'ın Başkenti Tiflis'te Gürcistan Başbakanı Nikoloz Gılaurı ve Enerji Bakanı Alexander Khetagurı ile 'Türkiye-

Gürcistan Enerji Yatırım Arenası'na katılacak. Bakan Yıldız ayrıca 'Türkiye-Gürcistan Sınır Ötesi Elektrik Ticareti Anlaşması'nın imza törenine ve düzenlenecek enerji paneline katılacak.

Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev, Savunma Bakanı Anatoli Serdyukov ve Genelkurmay Başkanı Nikolay Makarov ile askeri istihbarat teşkilatı GRU'da incelemelerde bulundu. GRU Başkanı İgor Segun, verdiği brifingde 2012 hedeflerinin terör ve nükleer silahların yayılmasına karşı mücadele olduğunu söyledi.

AVRASYA FEED

Rusya Başbakanı Vladimir Putin futbol taraftar kulüplerinin yöneticileri ile St. Petersburg'da bir araya geldi ve 2018 Dünya Kupası ile ilgili hazırlıkları değerlendirdi. Moskova

Sovyet askerleri tarafından 20 Ocak 1990 yılında katledilen 137 Azerbaycan şehidi Çin'de de anıldı.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 20 Ocak 1990 yılında Sovyet ordusu tarafından katledilen 137 şehit için anma töreni düzenlenecek.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta açılış maçında Medikal Park Antalyaspor evinde Beşiktaş'ı misafir ediyor (20.00)

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor-Mersin İdman Yurdu maçı oynanacak (20.00)

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, 'Türkiye'de şike davası nereye gidiyor' paneline katılacak (10.00)

Takımların hafta sonunda maçlara yönelik çalışmaları takip ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber