24 Ocak 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

24 Ocak 2012 Salı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Seyşeller Büyükelçisi Claude Morel, Laos Demokratik Cumhuriyeti Büyükelçisi Yong Chantalangsy, Nikaragua Büyükelçisi Mario Antonio Barquero Baltodano ve Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi Ju Wang Hwan'ın güven mektubunu kabul edecek. (14.10)

TBMM'de bugün MHP, AK Parti, BDP ve CHP grup toplantıları yapılacak. (11.00/11.30/12.30/13.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Devlet Yatırım Fonu İcra Kurulu Başkanı Dato Azman ile Moldova Cumhuriyeti Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi Halk Meclisi Başkanı Anna Harlamenko'yu, Başbakanlık Merkez Binada ayrı ayrı kabul edecek. (15.00/16.45)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Anne Akademisi' eğitim programının açılışında konuşacak. (14.00)

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Milli Eğitim Bakanlığı Başöğretmen Salonu'nda düzenlenecek ?Eğitimde Fatih Projesi'nin tanıtım toplantısına katılacak. (14.00)

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ı ziyaret edecek. (11.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Hak İş'e bağlı Hizmet İş Sendikası'nın İçkale Otel'deki 33. Kuruluş Yıldönümü etkinliklerine katılacak. (09.30)

Diyarbakır'da 11 yıl önce şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, Sakarya'nın Hendek ilçesindeki mezarı başında anılacak. (11.00)

Gazeteci yazar Uğur Mumcu, ölüm yıldönümünde evinin önünde düzenlenecek pir programla anılacak. Anma programına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. (12.00)

Gazeteciler ve Yazarlar Vakıfı'nca İstanbul Ceylan Intercontinental Otel'de 'Yaşatma İdeali' konulu bir panel düzenlenecek. Oturum başkanlığını Mehmet Altın'ın yapacağı panele konuşmacı olarak Şahin Alpay, Ali Bulaç ve Hilmi Yavuz katılacak. (19.00)

Deniz Bank'ın yeni ürün ve hizmetleri İstanbul'da basın toplantısıyla kamuoyuna açıklayacak. (10.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (11.00)

Kamu-Sen, Sirkeci büyük postane önünde eşit işe eşit ücret uygulamasını protesto edecek. (12.30)

Bursa Valiliği AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi'nce ?İnnovatus: Rekabet gücü ve sürdürülebilir kalkınma inovasyon yönetimi' konulu proje ile ilgili bir toplantı yapılıyor. Toplantıya bölgedeki 10 ilden temsilci katılacak. (09.30)

Yale Üniversitesi Organ Nakli ve İmmünoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şükrü Emre'ye, Uludağ Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanı verilecek. Emre ayrıca ?Amerika'da son tıbbi gelişmeler' konulu bir seminerde konuşacak. (10.00)

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, Güney Rusya Halkları Forumu'nda yaptığı konuşmada seçimlerden sonra hükümette ciddi değişiklik yapacağı sözü verdi.

Sözde Ermeni soykırımını inkarı suç sayan yasanın Fransa Senatosu'nda kabul edilmesiyle ilgili gelişmeler izleniyor.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftası Sivasspor-Medical Park Antalyaspor, Manisaspor - Samsunspor, Beşiktaş-Gaziantepspor ve Mersin İdmanyurdu - Kayserispor karşılaşmalarıyla başlayacak. (18.00/20.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber