27 Ocak 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ocak 2012 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

27 Ocak 2012 Cuma

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türki Amerikan Birliği (TAA) Federasyonu ile Ordu il heyetlerini, Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek. (10.30/14.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Medeniyetler İttifakı Yüksek Temsilcisi Jorge Sampaio'yu İstanbul Ortaköy'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde kabul edecek. (14.00)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Esenboğa Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nin açılış törenine katılacak. (09.30)

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin pazar günü gerçekleştirilecek 8. olağan kurultayı ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kosova Cumhuriyeti Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar ile makamında bir araya gelecek. (10.00)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Ankara Sürmeli Otel'de düzenlenen törenle 'Yılın başarılı siyasetçisi' seçilen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ödülünü alacak. (14.30)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Ankara Sheraton Otel'de İNTES'in geleneksel akşam yemeğine katılacak. (18.30)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ankara Necip Fazıl Tiyatro Salonu'nda, Bosna Tüneli 'Bir Tünel Kaç Kişiyi Hayata Bağlayabilir?' belgeselinin galasına katılacak. (17.30)

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım İzmir'de Avea Bölgesel Test Merkezi açılış törenine katılacak. (14.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Diyarbakır'a gelecek. Arınç, 27 şehit sahabenin yattığı ve 1,5 yıl önce Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyonu yapılan Hz. Süleyman Camii'nin açılışını yapacak. Arınç, daha sonra TRT Diyarbakır İl Müdürlüğü'nün yeni stüdyosunun açılışını yapacak ve Diyarbakır Ulu Camii'de incelemelerde bulunacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek. (14.00)

Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere yurt genelinde etkili olan soğuk hava ve kar yağışı ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (10.30)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (11.00)

SPOR

Süper Toto Süper Lig'inde Bursaspor ile yarın karşılaşacak olan Galatasaray özel uçakla Bursa'ya gelecek. Ardından Çelik Palas Otel'e yerleşerek maç saatini bekleyecek. (14.00)

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Bursaspor'a verdiği bir maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle Bursaspor-Galatasaray maçını sadece kadın ve çocuklar izleyebilecek. Kadın ve çocukların bilet dağıtımı Atatürk Stadı Biletix Ana Gişesi'nden yapılacak. (10.00)

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sow ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını basına kapalı yapacak.

Futbolda 58. Maddenin değiştirilmemesine yönelik tepkiler takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber